Molecule F, moda romaneasca

Shoppingul online incepe sa fie din ce in ce mai popular si pe piata romaneasca neo-nazi games. Ne este din ce in ce mai usor sa accesam o pagina de internet, sa ne uitam prin rafturile virtuale, sa ne introducem marimile si sa ne asteptam livrarea 파워포인트 2010 다운로드.

Molecule-F.com este un magazin on-line care vinde exclusiv imbracaminte si accesorii semnate de catre designeri romani, sloganul sau fiind: „Proudly powered by Romanian designers” 갤럭시 s6 다운로드.

Fiecare obiect poate fi o declaratie de stil si o molecula din universul creativ al designer si se adreseaza persoanelor care doresc sa se diferentieze intr-un cotidian in uniforma printr-o aparitie unica Yara. Selectia facuta de www.molecule-f.com consta in produse unicat si in editie limitata, semnate de designeri romani.

Proiectul reuneste nume mari in moda romaneasca, precum Fe[male], Ana Alexe, Rozalb de Mura, Andreea Badala, Corina Vladescu, Cristian Samfira, Silvia Serban, Andreea Tincu, Ladymagpie, Maria Filipescu, Andra Clitan, 109, Agnes Keszeg, Elena Crisan si acum si bijuteriile de autor LadyMagpie 바스켓볼 다이어리 다운로드.

O parte a produselor expuse sunt concepute exclusiv pentru molecule-f.com, astfel incat clientela are avantajul de a fi fashionable la un click distanta Download Big Bad Fox. Noul magazin online este un spatiu unde poti intalni si cunoaste designeri, unde poti dezvolta o legatura afectiva cu acel creator care reprezinta mai bine stilul tau personal Download Bad Moms.

Un magazin virtual cu o selectie perfecta care te face sa intelegi, cu un singur click, care este cu adevarat moda romaneasca ADEVARATA Svenu Star League map. Creative, edgy (si totusi purtabile), tinutele propuse vorbesc cu umor (Silvia Serban) sau chiar cu putina tristete… retro (Ana Alexe) despre o generatie de designeri care a reusit sa inteleaga care este mersul firesc al modei,” ne spune criticul de moda Ovidiu Buta despre Molecule-F.com 다리다리 분석기 다운로드.

Molecule-F.com este un concept care incurajeaza romancele sa poarte haine de designer cu naturalete si mandrie. Magazinul promoveaza acele piese-cheiepe care ti le doresti, in jurul carora poti „construi” tinute perfecte pentru stilul tau de zi cu zi, dar, de asemenea, despre piese de glam care adauga distinctie oricarei tinute de seara.

Sursa foto: www.molecule-F.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *