Navy mood by Andreea Tincu for SENSE

În ton cu tendințele estivale, noua colecție capsulă creată de designerul Andreea Tincu pentru brandul 100% românesc SENSE- se remarcă prin grafisme marine clasice dar și elemente decorative stilizate și inserate modern prin tehnici speciale de tricotaj Instagram batch download.

Direcția navy a colecției se pliaza atât pentru garderoba de vacanță prin texturile fine și cromatica specifică în tonuri rafinate de alb-roșu-albastru, precum și pentru outfiturile urbane cu linie casual-șic Download Batter's Mania. Toate piesele ies din șabloanele clasice prin alaturarea unor elemente decorative marine în fiecare model creat.

Astfel, în timp ce fustele creion în tonuri de roșu aprins frapează prin nasturii metalici aplicati lateral, rochiile în dungi promit să marcheze silueta prin centuri maxi incorporate și să epateze vizual prin jabouri delicate create din mici volane Carnival Holocaust Download. Pantalonii din denim cu croială pencil se asortează cu topurile cu dungi psihedelice, iar puloverele cu mânecă raglan din tricot fin pot completa cu stil o ținută elegantă MovieMaker 2012.

Gulerele rotunde ale topurilor asigură un aer retro colecției, iar cravatele scurte și banderolele aplicate dau un touch ludic produselor. Croiala impecabilă, calitarea materialelor și delicatețea texturilor sunt alte atuuri importante ale colecției 서든 어택 월핵 다운로드. Intră pe site-ul SENSE, www.fashionsense.ro, pentru a cumpara piesele care te reprezintă și profit în același timp și de promoțiile afișate – toate pentru o garderobă ultra-feminină 트위치 방송 다운로드!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *