Ne place Valentino! si pentru barbati

Cea mai noua colectie Valentino pentru barbati, toamna-iarna 2012-13, va fi prezentata pe 11 ianuarie in cadrul unui important eveniment in Florenta file Sea. Designerii Casei Valentino, Maria Grazia Chiuri si Pierpaolo Piccioli au realizat o colectie dinamica ce combina cu succes traditia si inovatia, fara a pierde din vedere tendintele contemporane download the c browser.

Inca de la inceput, mai exact, odata cu prima colectie Haute Couture din ianuarie 2009, cei doi au demonstrat  ca sunt inzestrati cu spirit creativ si cu abilitatea de a intelege si de a duce mai departe renumele si imaginea construite de Valentino timp de mai bine de 4 decenii music on the public phone.

Cei doi creatori au reusit intr-o scurta perioada de timp sa se impuna cu stilul lor poetic, romantic ce denota, totusi, siguranta prin linii curate si forme inspirate One-click download. Numiti in 2008 directori de creatie, ei lucrasera deja cu Valentino Garavani pana cand acesta s-a retras, contribuind la succesul international al faimoasei case de moda python selenium files.

Pentru ca ne dorim ca partenerii nostri sa arate bine si sa ne simtim mandre cand suntem vazute langa ei, iata sugestiile Valentino pentru sezonul rece visio trial!

how to stop smoking cigarettes

=”http://amelie.ro/wp-content/uploads/2011/12/11852-men-s-collection-spring-summer-2012.jpg”>credit foto

zp8497586rq