Noua colectie “Orchid” by Iulia Dima

Mesager al dragostei, intelepciunii si credintei, orhideea este sursa de inspiratie a celei mai recente colectii semnate Iulia Dima Tell me what mp3 download. Aceasta floare, definita prin frumusetea magnifica, sta la baza realizarii rochiilor delicate, dominate de culoare si detalii stilistice personalizate movie New World.

Simbol al elegantei si luxului, semnificatia orhideei este sugerata prin dinamica armoniei cromatice, o paleta de culori pline de energie, fie ca sunt calde sau reci: galben radiant, corai pasional, albastru delicat, turquoise sau violet, contrastate de nuante delicate de roz, bej sau alb pur 고질라 킹오브몬스터 다운로드.

Matase naturala, voal, dantela, tulle sau organza, tesaturile celei mai recente colectii Iulia Dima, fine si delicate, creeaza atmosfera jucausa si sofisticata a unui buchet de orhidee java spring 엑셀 다운로드. Taieturile laser personalizate, sunt realizate in plan bi sau tridimensional, motive decorative stilizate ce sustin nota dinamica si reusesc sa starneasca vibratia precum cea a unui buchet de orhidee Studio one.
Piesele colectiei se potrivesc mai multor tipuri de siluete datorita liniei si croiurilor clare si simple, urmand forma literelor “A” si “Y” Madagascar dubbing.

Ca o completare a colectiei, designerul realizeaza printuri in care culorile se intrepatrund sau creeaza imagini fotografice, senzuale si expresive, dar delicate si luxuriante 플레이스토어 영화 다운로드.

Colectiile Iuliei Dima pot fi achizitionate din:

BUCURESTI:
“Galeria Designerilor Romani” – Cocor Store, Bd jfreechart. I.C. Bratianu, nr. 29-33
“Band of Creators”, Str. Benjamin Franklin, nr. 14
CONSTANTA: “New Elle” Concept Store, Bd Forensics. Mamaia, nr.61
CLUJ: “Boudoir”- Designers Boutique Concept Store, Polus Center, str. Avram Iancu
ROMAN: “The Closet” Concept Store, Str. Stefan cel Mare, nr. 223

Si online:
http://www.iuliadima.com/
http://www.idelier.com
http://www.zega.ro

https://www.facebook.com/IuliaDimaDesign

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *