Nu rata editia extinsa V for VINTAGE La Dolce Vita!

V FOR VINTAGE

LA DOLCE VITA

 targ de moda & cultura vintage

editia a VIII-a

 5 – 6 mai 2012, 11:00 – 20:00

Sala Dalles (B-dul Nicolae Balcescu, nr Download Dota Automats. 18)


In weekendul 5 – 6 mai 2012, Sala Dalles gazduieste V for VINTAGE – La Dolce Vita. Vizitatorii pot gasi vintage autentic, cunoaste designeri, gusta bunatati si incerca creme bio & organice download the c# mvc file. 

Pe 5 – 6 mai 2012, V for VINTAGE propune un exercitiu de imaginatie pe tema La Dolce Vita. In plina primavara, sa ne lasam prada senzatiilor tactile, imaginatiei pure si bucuriei de a trai in prezent 착신아리 벨소리 다운로드. Feminitate debordanta, frivolitate seducatoare, parfumuri si texturi coplesitoare.

Va puteti pregati fara neliniste de sectiunile cu care v-am obisnuit: vintage autentic, design vestimentar si de accesorii, Molecule F, bijuterie, food & treats si bio & organic sexual harassment prevention training video in the workplace. O noutate a acestei editii este introducerea unei zone noi de interes, sectiunea art & deco.

Alert si dinamic, dar delicat si inocent, asa se poate defini un tur de forta printre culoarele V for VINTAGE winpcap 다운로드. Veti pandi o pleiada de rochii delicate in culori revigorante si printuri creative, palarii usoare si pandantive excesive, trandafiri puternici si irisi curajosi, o chemare a naturii la unison cu avantul mintilor creative din spatele lor Guy.

Menit sa dezvolte tema pe care deja ati experimentat-o la editia de Preview, La Dolce Vita – targul cu numarul 8 aduce straturi noi elementelor de baza si pune carnea pe oasele modei movie cart. Pentru a intermedia această extindere a tuturor sectiunilor, ne vom prezenta in spatiul generos al Salii Dalles. 

Tombola insufleteste experienta La Dolce Vita: marele premiu este chiar rochia portocalie V for VINTAGE folosita in vizualul evenimentului, o creatie unicat care poarta semnatura Fe[Male] 고스트 시그널 다운로드.

Avon ofera produse cosmetice sub forma de premii instant, dar si sesiuni de machiaj si manichiura. Maison Esthetique impleteste parul blondelor, brunetelor, satenelor, castaniilor si roscatelor iubitoare de frumos 애니 무료 다운로드. Puteti savura un gelato Venchi si poza alaturi de un obiect iconic al spiritului italian: scuterele Vespa. Aperol Spritz te așteaptă in Happy Hours cu un cocktail si un concurs Runtastick download. Hint: poarta ceva portocaliu.

 

5 – 6 mai 2012

Sala Dalles

B-dul Nicolae Balcescu, nr. 18

intrarea 10 RON

dress code: dare to wear colors


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *