Pălăriile Lucia M, un must have în sezonul toamnă-iarnă

Lucia M, producător român de pălării cu tradiție de peste 40 de ani, anunţă lansarea unei noi colecții pentru sezonul toamnă – iarnă, realizate din materiale precum stofă sau fetru, atât pentru femei cât și bărbați youtube free sound source. În premieră pentru acest an este lansată colecţia “young” care propune cinci modele noi de pălării, lucrate manual, în tonuri vibrante de culoare precum galben, roşu, corai, verde crud sau fucsia 아비드 다운로드.

homepage2-960x499

“Pălăria, un accesoriu nelipsit din garderobă, fără vârstă și timp, se menține în lumea modei cu o eleganță desăvârșită 흘러간 가요 다운로드. Vrem să le oferim clienților și în acest sezon un must-have autentic, o pălărie produsă manual cu mare grijă și pasiune, în atelierul noastru din Arad. Le invităm pe doamne să descopere colecţia clasică, cea dedicată ocaziilor speciale, casual sau young, iar domnii să își aleagă din piese variate din materiale preferate”, a declarat Octavian Mihalcovici, Director General Lucia M Download The Clark Bugpan.

Din cele peste o sută de modele disponibile, linia clasică Lucia M vine cu un design elegant, cu boruri mari pentru doamnele înalte, sau boruri mici, în stilul englezesc relux 다운로드. Paleta de culori cuprinde nuanţe diverse, de la verde închis, albastru, negru la crem, bej şi maro.

Odată cu prima pălărie realizată de Lucia Mihalcovici în anul 1970, toate piesele sunt realizate exclusiv manual, printr-un proces de până la 40 de operaţiuni, ce nu implică utilizarea substanţelor chimice Microsoft Office 2019 free download. Fie că vorbim de pălării extravagante care pot fi cu uşurinţă asortate unor ţinute simple pentru a scoate din anonimat persoana care le poartă sau de cele care se pretează a fi purtate la un outfit mai puţin pretenţios, de zi cu zi, produsele Lucia M sunt realizate din materiale naturale precum stofă, fetru (lână 100%) sau fibră de Lucia M realizează, pe lângă colecţiile disponibile, şi pălării pe baza de comandă 자바 url 파일 다운로드. În ceea ce priveşte întreţinerea lor, nu se recomandă spălarea, curăţarea chimică sau călcarea.

Pălăriile Lucia M pot fi achiziţionate din peste 70 de magazine partenere din ţară 한컴 네오 다운로드. Mărimile disponibile sunt 54-60 cm pentru pălăriile dedicate femeilor şi 54-61 cm pentru pălăriile domnilor, iar termenul de livrare al unei comenzi este cuprins între patru şi cinci zile  lucrătoare Supaflex.

În Bucureşti, piesele Lucia M vor putea fi găsite, cu prețuri tăiate la jumătate, la târgul de smart shopping The One Scissors Day care va avea loc pe data de 28 septembrie la The Ark (str 이클립스 루나 다운로드. Uranus nr.150).

Despre Lucia M

Prima pălărie este produsă în anul 1970 de către Lucia Mihalcovici, de unde provine ulterior și numele brandului. Încă din anul 1991, în atelierul din Arad se creează în fiecare sezon colecții noi de pălării, dedicate femeilor și bărbaților. Designul și calitatea celor peste o sută de modele unice realizate în cele mai mici detalii sunt apreciate de clienți locali, dar și internaționali din Austria, Germania, Olanda, Finlanda, Franța, SUA sau Japonia. Piesele Lucia M, realizate în serie limitata, sunt create din fibre naturale precum bumbac, in sau cânepă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *