Primavara asta, fii ‘crazy’!

Stilul retro este din nou la superlativ, primavara asta doulci 다운로드.  De data aceasta, casa Gucci a ales tematica: „Anii ’20” , celebrii „Crazy Years”. Da, dupa ce moda anilor ’50 si ’70 au acaparat intreaga atentie in colectiile trecute, Gucci a rasfoit in sens invers  paginile istoriei vestimentare si s-a oprit la anii ’20 아프리카 티비 다시보기 다운로드.

Femeia acelei epoci este puternica, lipsita de inhibitii, cu o identitate din ce in ce mai bine conturata. Toate aceste caracteristici se reflecta in vestimentatia ei, care a suferit modificari majore Download the bento player. In primul rand, lungimea rochiilor s-a redus considerabil, apoi croiala acestora a revolutionat stilul vestimentar al secolului XX si a schimbat cursul modei universale Download the confession of December Twenty Oil. Decolteuri indraznete in forma de V si rochia neagra perceputa ca fiind piesa de baza a epocii; apoi parul scurt si plin de bucle, rujul rosu, ochii conturati cu negru, pene, paiete, franjuri vin sa completeze atitudinea plina de senzualitate specifica femeii anilor ’20 대도오 다운로드. sursa foto

Astazi, casa de moda Gucci reactualizeaza codurile vestimentare ale secolului trecut 치즈인더트랩 10화 다운로드. Astfel colectia asta mizeaza pe rochia in franjuri, cu decolteu in taietura dreapta sau in V. Paietele sunt de nelipsit din acest peisaj. Ele confera tinutelor de astazi, acel aspect glamour, ce definea societatea anilor ’20 full book of myths. Ca si cromatica, Gucci foloseste  mixul de nonculoare alb-negru, combinat cu mult auriu, dar si cu nuante vii precum verde  si galben-mustar. Figurile geometrice reprezinta elementul de fantezie  si modernitate al colectiei 하나다 소년사 다운로드. Iata cateva tinute din aceasta colectie:

gucci-anii-20-primavara-2012

Credit foto

gucci-spring-2012

Credit foto

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *