Reduceri substanțiale la rochiile de mireasă Casa Vogue Mariage

În perioada 10-12 mai 2013 Casa Vogue Mariage își va prezenta ultimele colecții de rochii de mireasă la Târgul Ghidul Miresei, organizat în Cupola Romexpo din Centrul Expozițional Romexpo Download the bookbook.

Ultima colecție semnată de designerul Svetlana Dintu pentru Casa Vogue Mariage, Colecția Cherie 2013 by Casa Vogue Mariage, prezintă viitoarelor mirese noi modele de rochii de mireasă lucrate și brodate manual dar și diferite opțiuni de țesătură, croi și textură 플립북 다운로드. De la rochii cu mii de cristale swarovski cusute manual până la deux-pieces accesorizate cu perle și dantelă chantilly. Tul imperial, tafta și satin sunt țesăturile cu care designerul jonglează și în această ultimă colecție Casa Vogue Mariage 2010 파워포인트 무료 다운로드.

Casa Vogue Mariage va prezenta la ediția de primăvară 2013 a Târgului Ghidul Miresei și rochiile de mireasă din colecțiile 2012/2013 cu modele reprezentative stilului modern, vintage și romantic bmw 블랙박스 다운로드.

Și pentru că Târgul Ghidul Miresei prezintă viitoarelor mirese promoții și oferte speciale la final de sezon, Casa Vogue Mariage va expune și colecția 2011 – 2012 cu reduceri de peste 65% 8월 4주차 멜론 top100 다운로드.

Deasemenea, prezentând voucherul CVM, fie la standul din cadrul Târgului Ghidul Miresei fie la atelierul Casa Vogue Mariage, doar în perioada 29 aprilie – 13 mai 2013, viitoarele mirese pot beneficia de o reducere suplimentară de 400 de RON, față de promoțiile existente deja 화석파이터 다운로드.

Pentru mai multe detalii accesați:
www.casavoguemariage.ro
www.facebook.com/CasaVogueMariage
www.casavoguemariage.wordpress.com

Citeste mai mult: Reduceri substanțiale la rochiile de mireasă Casa Vogue Mariage

 

sursa articol: comunicatedepresa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *