Ricky Martin pe Broadway

Cantaretul Ricky Martin va reveni pe Broadway, in 2012, pentru a juca intr-o noua versiune a musicalului „Evita”, alaturi de actrita argentiniana Elena Roger, interpreta rolului principal, au anuntat, miercuri, producatorii acestui spectacol, citati de Reuters Windows MovieMaker 2018.

Ricky Martin va interpreta rolul lui Che Guevara in acest musical inspirat din viata Evei Peron, compus de Andrew Lloyd Webber si Tim Rice, pus in premiera in scena in West End, la Londra, in 1978, iar pe Broadway, la New York, un an mai tarziu Wara convenience store download.

Martin, in varsta de 38 de ani, s-a aflat din nou pe prima pagina a ziarelor in martie, cand a anuntat public faptul ca este homosexual.

Precedentul sau rol de pe Broadway a fost in spectacolul „Les Miserables”, unde a impresionat pe toata lumea cu capacitatea sa de a intra in rol Meteor Flower Garden 2018 ost.

Elena Roger revine in rolul Evei Peron dupa succesul inregistrat in acelasi spectacol, jucat insa la Londra in 2006.

Acest musical a fost jucat pe numeroase scene ale lumii si a fost adaptat intr-un lungmetraj la Hollywood, in care Madonna a detinut rolul principal 지금만나러갑니다 일본 다운로드.

Nascut in 1971 la San Juan, capitala Puerto Rico, Ricky Martin, pe numele sau real Enrique Jose Martin Morales, si-a inceput cariera solo in 1991, dupa o adolescenta petrecuta intr-o trupa latino de baieti, Menudo 프로토타입 2 다운로드. Cantaretul a vandut mai multe zeci de milioane de albume. Printre hiturile sale se numara „Maria (Un, dos, tres)”, „Livin’ la vida loca” si „The cup of life/ La copa de la vida”, imnul Cupei Mondiale de fotbal din 1998 Canon dpp download.

Materialul discografic din 2006 al lui Ricky Martin, „MTV Unplugged” a fost lider in clasamentul Billboard „Top Latin Albums”, iar in acelasi an a primit titlul de persoana anului din partea Latin Recording Academy Visual c++ download.

Sursa foto: www.people.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *