Rochii de cocktail

Rochiile de coktail sunt unele din preferatele mele pentru ca iti ofera posibilitatea sa recreezi glamour-ul anilor 40 si sa il adaptezi zilelor noastre 스위치 nsp 다운로드. Totusi nu trebuie sa confundam rochia de cocktail cu rochiile de seara sau cu cele de zi. Rochia de cocktail este mai putin eleganta si formala decat o rochie de seara, dar mai elaborata si sofisticata decat o rochie obisnuita, de zi Flickr photo batch download. Evenimentele la care poti sa porti o astfel de rochie sunt cele semiformale, petreceri cu coktailuri, la care mentiunea este simpla „black tie” Solaris 10. Exemple ar fi o petrecere organizata la birou, o petrecere in familie, o sarbatoare nationala sau o receptie sau chiar o cina intr-un restaurant cand ocazia este extrem de speciala 삼국 군영전 2 다운로드.

Rochia a aparut in anii ’20 cu celebrele flapper’s dresses. Miscarea de emancipare a femeilor era in plina amploare iar imbracamintea era un mod de a exprima acest lucru mssql 2017 express 다운로드. Astfel, la inceput rochia nu acoperea genunchii si se purta alaturi de manusi lungi, posete minuscule si tabachere. In anii ’30 Coco Chanel a revolutionat ideea de rochie de cocktail prin ce a devenit cel mai cunoscut si indragit obiect vestimentar – „Little black dress” Bike Navigator+ download.

Accesoriile sunt foarte importante mai ales daca optezi pentru o rochie extrem de simpla sau uni. Pantofi trebuie sa fie clasici si extrem de feminini iar geanta perfecta ar fi un clutch de dimensiuni mici sau o geanta cu lant pe post de maner 더지니어스 다운로드. Poti opta pentru bijuterii supradimensionate gen coliere cu mai multe siraguri de perle, sau lanturi lungi cu pandantiv, bratari fixe, rotunde, sau inele statement, foarte mari Go to The Master Download.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *