Rooney Mara – Stilul minimalist

Nu mai este nevoie de nici o introducere, Rooney Mara este deja bine cunoscuta actrita din filmul The girl with the dragon tattoo 포켓몬 소울실버 다운로드. Transformarea pe care a suferit-o pentru a interpreta acest personaj, i-a influentat in acelasi timp si aparitiile de pe covorul rosu. Cu un stil minimalist, de inspiratie gotica, amintind de Lisbeth Salander, personajul sau, ea a captat atentia designerilor si editorilor de moda 슈퍼 마리오 효과음 다운로드.

In luna noiembrie a aparut pe coperta revistei VogueUSA, intr-un editorial ce a marcat debutul ei ca style icon. A devenit rapid favorita designerilor, fiind vazuta la prezentarile de la saptamana modei din New York stand in primul rand, alaturi de Anna Wintour Download the bug version of the car together. Desi au trecut doar cateva saptamani de la lansarea filmului, ea este deja in topul celor mai bine imbracate vedete.

 Aparitiile ei de pe covorul rosu sunt clasice dar moderne 익스플로러 11 한글 다운로드. Alege tinute simple, in general poarta negru si renunta la accesorii, pentru un aer minimalist. La premierele filmului a purtat creatii semnate Lanvin, Miu Miu, Michael Kors, Calvin Klein, Rodarte, Givenchy, iar la premiile Golden Globes a ales sa poarte o rochie Nina Ricci.   

Daca va place stilul ei si vreti sa obtineti un look asemanator, alegeti o rochie simpla neagra, precum cele de la TopShop sau Nowhere si o pereche de pantofi in stilul Christian Louboutin pentru a completa tinuta friends script.

 Un stil simplu dar de efect, ce poate fi cu usurinta purtat si de dumneavoastra.

photo credit : www.topshop.com, www.nelly.com, www.christianlouboutin.com, www.rooneymara.net , www.vogue.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *