Scene senzuale cu Loredana in noul videoclip

Loredana Groza filmeaza in aceste zile videoclipul celei mai noi piese, ,,Ochii din vis” cantata alaturi de Dragos Chircu Download Adklin. Pentru a indeparta putin din mister, artista a postat cateva imagini de la filmari pe Facebook. Iata cat de sexy este cantareata…

Loredana Groza a vrut sa le arate fanilor cat de sexy este in cel mai nou videoclip al ei, ,,Ochii din vis”, la care filmeaza in aceste zile, astfel ca a postat pe Facebook niste fotografii cu ea intr-o tinuta minunata kaist 소프트웨어 다운로드.

Cantareata poarta o camasa ,,Free”, semnata Dana Budeanu, care face parte din cea mai noua colectie a creatoarei de moda, ,,Lolitalg software download.

,,Iata o farama de la filmarile pentru ‘Ochii din vis’. Nu este magic? Va urma…”, a scris Loredana Groza pe pagina sa de Facebook Westworld Season 2 Episode 2. Aici puteti asculta melodia live 강아지 게임 다운로드!

,’Ochii din vis’ va face parte din noul meu album ce va aparea anul acesta. Cantecul l-am scris chiar cu o zi inainte de revelion, intr-un studio improvizat, intr-o camera de hotel din Bucuresti”, a spus Loredana 영화 동주 무료 다운로드.

sursa info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *