SENSE lanseaza colectia pentru toamna-iarna 2014-2015, stil clasic

Brandul românesc SENSE – www.fashionsense.ro- lansează pentru sezonul toamnă- iarnă 2014-2015, mai multe colecții capsulă create special pentru femeile active, moderne, care apreciază stilul clasic dar care mizează și pe piese cheie pentru o garderobă eficient structurată 삼성 fn 메신저 다운로드. Toate outfiturile respectă direcțiile fashion internaționale, fiind în același timp adaptate de către designerul Andreea Tincu la lifestyle-ul actual 우분투 17.10 다운로드. Calitatea materialelor, croielile impecabile și designul evergreen fac din fiecare piesă SENSE să devină o adevărată investiție în imaginea personală Yain Era ost. Linia urban folk este una efervescentă cromatic, iar imprimeurile artistice paisley și mixul de nuanțe calde asigură o apariție ultra-feminină.

Paleta coloristică oscilează rafinat între tonuri plăcute de pământ unde brunurile delicate se intercalează cu ocru, galben stins și nuanțe puternice de afină coaptă și roșu burgunde daemon tool. Griurile colorate și accentele de crem echilibrează vizual compoziția, iar nuanțele de negru sustin elegant designul sofisticat. Detaliile soft precum delicatele volane din voal sau fundele din mătase și accentele glam cu aplicații din pietre-conturează aspectul cochet al colecției Dragon Princess. Gulerele în V asigură latura sexy a ținutelor, iar variantele pe rotund susțin un look retro. Pantalonii evazați alungesc silueta și se pliază perfect cu cardiganuri și bluze cu design urban folk 홍연 mp3 다운로드.

Capa ultra-șic din brocard regal patinat este cu siguranță o piesă cheie a colecției, fiind în același timp un item extrem de apreciat pentru sezonul in curs și pe mariile podiumuri Terraria 1.2.0.2 Download. Iar vestele din blană cosy vin să stilizeze modern o ținută urban folk elaborată. Tricotajele se remarcă prin intarsii speciale care scot in evidență flori stilizate sau motive decorative extrem de grafice 유튜브 멀티 다운로드. Rochiile tricotate promit să definească silueta prin trucuri de croială bine gandite care definesc și subțiază talia iar efectul dat de jocul de dungi și flori crează un efect vizual șic 자바 ee 다운로드. Cardiganurile si puloverele tricotate au inserate elemente romantice precum dantela specială sau grafisme statement create prin tehnica elaborată de tip jacquard large number.

Toate piesele pentru sezonul în curs se pot achiziționa atât din magazinele SENSE din țară cît și on line de pe site-ul www.fashionsense.ro. Modelele sunt actualizate săptamanal, astfel clientela SENSE se poate bucura mai mult de design updatat și noi modele în tendințe. SENSE este un brand deținut de compania Caremil, producator român pentru importante companii internaționale ( Phase Eight , Marks&Spencer, Next , Mariella Burani ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *