Sense Limited Edition: Party time cu SLE

Extrem de rafinată, linia complexă SENSE LIMITED EDITION se pliază cu aparițiile stylish de sărbători, venerând prin excelență feminitatea 화석파이터 다운로드.

Rochiile midi, piese absolut irezistibile ale colecției dedicate sezonului festiv, devin modelele centrale ale liniei prin croiala versatilă și materialele cu texturi bogate folosite revit 2015 다운로드. Catifeaua regală pigmentată în tonuri puternice de albastru ultramarin, brunuri calde și negru cărbune- se transformă în alegerea ideală pentru designul unor rochii care reușesc să pună în evidență silueta prin mici fronseuri și drapaje delicate 맥 트위치 영상 다운로드. În completare, gulerele clasice sau cele moderne sunt decorate fie cu dantele diafane, fie cu broderii elaborate sau detalii fine din mătase. Dantela este un alt material prețios folosit în designul produselor SENSE LIMITED EDITION youtube videos from your phone. Noutatea exceptională este data de dantela atipică creata prin sistemul complex – Mesh.

Efectul optic extravagant dat de suprapunerea dantelei sparte peste materiale delicate precum mătase sau voal de mătase crează totuși un echilibru al compoziției care are drept rezultat un aer sofisticat 210 Youth Era download.

Nuanțele de crem se armonizează perfect cu ideea unui outfit de sărbătoare elaborat cu aer clasic. Variantele de dantelă roz, unde florile stilizate încorporate asigură un aer fresh- șic ținutei- se potrivesc unui stil romantic- young Download Battleship Empire.

Broderia aurie extrem de somptuoasă se armonizează cu taftaua din mătase colorată în nuanțe elegante de albastru nobil înzestrat cu reflexe metalice putenice msi Dragon Center.

Daca nu esti adepta rochilor sau fustelor clasice cu croială A, atunci poti alege din linia SENSE LIMITED EDITION un pantalon larg din catifea pe care să îl combini cu una din bluzele statement cu motive decorative elaborate 공허의 유산 백그라운드 다운로드. Poti ieși în evidenă purtînd în aceiași compoziție stilistică și pantofi stiletto și un cluch clasic, plus o capă cu aer vintage.

Iar dacă vrei o combinație evergreen mergi la sigur cu variantele cromatice pe alb- negru, unde combinația de fusta pencil și top-ul cu guler” V ”este de neegalat visual studio 2015 iso. Accesorizează totul cu un colier supersize sau cu două brățâri similare pentru o simetrie perfectă.

Toate piesele festive SENSE LIMITED EDITION se pot achiziționa atât din magazinele SENSE din țară cît și on line de pe site-ul www.fashionsense.ro Winning Eleven 2012 apk download. Intră pe site pentru a vizualiza lista completă a magazinelor, dar și pentru a-ti complete garderoba de sezon cu modele speciale!

Piesele brandului sunt actualizate săptamanal, astfel clientela SENSE se poate bucura mai mult de design updatat și noi modele în tendințe. SENSE este un brand deținut de compania Caremil, producator român pentru importante companii internaționale (Phase Eight , Marks&Spencer, Next , Mariella Burani).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *