SENSE prezinta pentru sezonul primavara-vara 2015 doua linii speciale

Prezența extrem de creativă a brandului SENSE pentru sezonul primavară-vară 2015 cu doua linii speciale – Sense Limited Edition si Andreea Tincu & Sense la MQ Vienna Fashion Week, marchează o dovadă clară a autenticității și creativității designului românesc paper model.

Designerul Andreea Tincu a creat pentru linia exclusivistă Sense Limited Edition, o colecție cu linie feminină cu detalii elegante și delicate armonizate cu o cromatică echilibrată 코렐 드로우 x5 한글판 다운로드.

Evident, piesa vedetă este rochia reinterpretată în mai multe ipostaze speciale. Aceasta reușeste prin tehnici speciale de croială să urmărească linia corpului și să evidențieze sculptural curbele siluetei 레디오 다운로드. Colecția în viziunea designerului este una rafinată, cu alură glam dată evident de materialele sofisticate folosite- dantelă, brocard, voaluri și paiete Don't starve to iPhone.

Colecția se dezvăluie gradat. Ținutele pentru cocktail-uri, de lungime midi, deux-pieces-urile chic cu manecile 3/4, rochiile din dantela sau brocard, fustele conice sau semicloș purtate cu bluze elegante pîna la rochiile lungi, vaporoase , create exclusiv pentru evenimentele din zona evening- toate sunt un omagiu adus feminitații Puyopuyo Fever.

Elementele florale sunt folosite atît în structura dantelelor, în brocarturile patinate cu auriu cît și în printurile delicate de pe tricotaje 보헤미안랩소디 영화 다운로드. Tonurile de auriu și bej dau o notă fragilă colecției iar rozurile pale pudrate și nuanțele de vișiniu adaugă distincție colecției.

A doua colectie prezentată la MQ Vienna Fashion Week – Sense & Andreea Tincu- are o denumire extrem de sugestivă- “When Daniel met Jean”- un mix între doi mari creatori de frumos celebri Daniel Libeskind și Jean Patou Torch browser download. Prezentă pentru a V-a oară pe catwalk-ul vienez, Andreea reușește să propună o colecție cu o evidentă influență fresh și o linie young bine definită fluidsim 한글 다운로드. Jocul ludic de opac-transparent transmite o geometrie specială foemelor create, iar structurile rezultate și cromatica folosită dau o arhitectură modernă designului Download 200 of Yoon Myung-jo.

Linia scoate în relief grafismele specifice din pictura Art Nouveau, curentul artistic care a inspirat designerul atît în printurile sophisticate cît şi în jacquard-urile elaborate ale colecţiei labview 2018. În ceea ce priveşte silueta, forma retro stilizată A este, fără îndoială, dominantă. Materialele folosite sunt naturale –predomină mătasea, inul, organza, satinul, voalul, chantungul, bumbacul în amestec cu lână și firele preţioase. Se acordă o deosebită atenţie şi finisajelor interioare. Absolut toate produsele fiind căptuşite cu mătase sau bumbac. Genţile semnate Otilia Flonta întregesc aspectul delicat al propunerilor vestimentare iar încălţămintea propusă de Mihaela Glavan conturează un look cool.

Intră pe www.fashionsense.ro pentru o sesiune de shopping în trend, dar și pentru a urmări toate noutățiile colecțiilor brandului SENSE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *