Afla unde fac shopping de Sarbatori vedetele Stelei!

Vedetele Stelei – Alexandru Bourceanu, Ciprian Tătărușanu, Lukasz Szukala, Gabriel Iancu, Adrian Popa și Andrei Prepeliță au avut parte de Sfântul Nicolae de o sesiune de shopping pentru sărbători în magazinul BIGOTTI din AFI Palace Cotroceni, dar și de o întâlnire cu fanii pentru autografe și fotografii 문방구 다운로드.

Jucătorii și-au ales modele personalizate pentru cămăși prin noul serviciu BIGOTTI SU MISURA. Aceștia au putut selecta materialul preferat, dintr-o serie de țesături italiene de cea mai bună calitate, au personalizat manșetele, gulerul și monograma, iar împreună cu un consilier dedicat, au identificat silueta ideală lor Download Bontown.

Steaua - Shopping si autografe in magazinul BIGOTTI (1)

“Dacă pe teren și la antrenamente port haine sport, în timpul liber imi place să îmbrac și piese elegante second typeface. Astfel, am ales o ținută lejeră, casual, dar cu o notă elegantă. Pentru petrecerile de sărbători sau pentru evenimente, cămașa croită după cerințele mele, personalizată până la monogramă, prin serviciul BIGOTTI SU MISURA, cred că este opțiunea ideală”, a declarat jucătorul Stelei, Lukasz Szukala LEGO Education.

Steaua - Shopping si autografe in magazinul BIGOTTI (7)

Jucătorii roș albaștri și-au ales și ținute din colecția de iarnă BIGOTTI drm. Alexandru Bourceanu a optat pentru un outfit compus dintr-un sacou în carouri în culori intense și jeansi, acestea fiind piese esențiale ce definesc trendurile sezonului propuse de BIGOTTI 한컴뷰어 2010 다운로드. Tot pe un sacou în carouri, dar în nuanțe deschise de gri și roz a mizat și Gabriel Iancu, la care a asortat un papion colorat, o cămașă albă și pantaloni negri Team Fortress 2.

Steaua - Shopping si autografe in magazinul BIGOTTI (4)

Ciprian Tătărușanu, Andrei Prepeliță și Adrian Popa au ales combinații de cămașă și pulover în mixuri cromatice de mov cu bleumarin, mov cu alb, respectiv mov cu negru 쏘우7 다운로드. Lukasz Szukala și-a completat garderoba cu o cămașă în carouri, în culori închise, nuanțe de gri și mov și jeanși gri.

Steaua - Shopping si autografe in magazinul BIGOTTI (3)

Totodată, toți cei care trec pragul magazinului BIGOTTI până la sfârșitul anului, pot profita de ofertele promoționale de Sărbători: pachetele speciale precum cămașă și pulover sau cravată și cămașă, care vin cu 50% reducere la cel de-al doilea produs sau voucherul cadou de 100 de lei pe care îl primesc la cumpărături de 500 de lei pentru a-l folosi la noul serviciu BIGOTTI SU MISURA 이패스코리아 다운로드. În plus, au posibilitatea să achiziționeze pentru cineva drag un voucher cadou de 200, 300 sau 500 de lei.

Steaua - Shopping si autografe in magazinul BIGOTTI (9)

BIGOTTI este partenerul echipei de fotbal Steaua din 2006, membrii echipei si staff-ul tehnic purtând ținute create în fiecare sezon în funcție de tendințele internaționale King.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *