Boutique d’E-mariage – Primul magazin multibrand pentru rochii de mireasa

La etajul 1 al centrului comercial COCOR s-a deschis primul magazin multibrand pentru rochii de mireasa, Boutique d’E-mariage Linux local download. Proiectul este o initiativa a E-mariage, organizatorul Targului National de Nunti si reuneste in premiera creatiile a peste 15 designeri romani si straini Download Asone.

Pe o suprafata de 100 mp, Boutique d’E-mariage expune peste 100 de modele de rochii de mireasa, la preturi care pornesc de la 1.500 lei si ajung la 12.000 lei painting font. Printre designerii care isi expun creatiile in acest magazin sunt: Rosemarie, Eddy K, Marithe, Mistral Fashion, Bella Sposa, Calin Events, Andre Salon, Creal Design, Aura Top Class Design, White Simphony, White Pearl, Brumihar, Cosmina Englisian, Natalia Vasiliev, Brides Boutigue, Happy Bride, Spose di Gia etc 방인아 다운로드.

“Am ales sa deschidem primul Boutique d’E-mariage in COCOR datorita amplasarii sale, in centrul capitalei, dar si datorita multiplelor avantaje pe care acest centru comercial le poate pune la dispozitia chiriasilor Maple Story apk download. Astfel, vom folosi spectaculoasa expunere a mediafatadei Cocor pentru a oferi viitoarelor mirese 15 secunde de celebritate pe ecranele sale chiar in ziua nuntii lor 코요태 노래 다운로드. Este un cadou pe care il oferim in premiera pe piata din Europa”, declara Alin Caraman, Director General E-mariage.

„Deschiderea Boutique d’E-mariage face parte din strategia COCOR de a lansa concepte noi pe piata romaneasca 연의바다 다운로드. Printre acestea se numara Galeria Designerilor Romani — singurul magazin multibrand care reuneste creatiile a 34 designeri romani, Galeriile Sabion — desemnat recent “Cel mai frumos magazin din lume”, wine-bar-ul Vinexpert etc.”, a declarat Mirela Mihailescu, Director Comercial Cocor S.A 일본 드라마 다운로드.

Boutique d’E-mariage este un proiect lansat de portalul de nunti E-Mariage.ro, organizatorul celui mai important targ de nunti din Romania 골든 슬럼버 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *