Designerul Coca Zaboloteanu lanseaza colectia de primavara vara 2012

Coca Zaboloteanu a fost din totdeauna pasionata de pantofi si adesea isi crea modele pentru ea si prietenele ei, dar a urmat Facultatea de Stomatologie.La finalul acesteia si-a dat seama ca nu este ceea ce isi doreste, asa ca si-a transformat pasiunea intr-un business de succes arc welder.

Criza nu a afectat-o, desi inceputurile nu au fost usoare.In prezent, designerul Coca Zaboloteanu are vanzari mai mari de la o luna la alta.Se inspira din moda strazii, studiaza tendintele, insa prefera sa creeze modele atemporale, care sa nu fie doar de un sezon catia v5r21.

Acum isi lanseaza noua colectie:E usor sa gasesti un MIX bun!

Toate suntem innebunite dupa pantofi.Ne-am cumpara zeci de perechi si oricat de multe am avea, niciodata nu sunt de ajuns.Ca sa nu mai vorbesc de sandale, botine sau balerini Boom Beach download. Pentru primavara-vara 2012, Coca Zaboloteanu iti propune un mix fabulos de culori neon, buline, paper leather, animal print, fundite si platforme.Fie ca vei alege balerini in culori puternice, botine cu imprimeuri zebra sau pantofi cu buline care te duc inevitabil cu gandul la anii 60 si la feminitate, sigur vei fi remarcata.Iar la vara este un must sa ai si sandalele neon cu care vei face senzatie, indiferent de eveniment citrix. Se anunta un sezon senzational si plin de culoare, asa ca nu mai sta si comanda-ti din timp noua colectie Coca Zaboloteanu.

Atelierul designerului se afla in Strada Dr 해피칙 다운로드. Staicovici, nr. 28, sector 5, Bucuresti (www.cocazaboloteanu.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *