Ioana Liliana Gheorghe (Fashezine) lanseaza colectia BONE – Love is dead!

Ioana Liliana Gheorghe, este una dintre cele mai apreciate bloggerite de moda din Romania 무당기협 다운로드. Blogul sau,  Fashezine, lansat in 2010, fiind acum citit in S.U.A, Canada, Marea Britanie, Franta, Spania si tarile nordice 롤 북미 다운로드.

Ioana Liliana Gheorghe provine dintr-o familie extrem de creativa, pentru care spiritul de do-it-yourself este foarte apreciat, astfel ca a dobandit si ea aceasta pasiune coverity. Cu un master in Management si Marketing pentru Produse de Lux la Universitatea din Monaco si un intership la Vivienne Westwood in departamentul de Marketing si PR, avea sa deschida blogul Fashezine din pasiunea sa pentru moda si fotografie 아이폰 유튜브 mp3 다운로드.

Cu un deosebit simt in moda si culori, acum ea face pasul catre design-ul de bijuterii, lansandu-si o colectie de bijuterii handmade, de lux. Personal imi este greu sa spun care este colierul meu preferat, pentru ca imi plac absolut toate 윈도우 서버 2008 r2 iso 다운로드.

Ioana lanseaza BONE – Love is dead Collection ca un manifest impotriva iubirii superficiale care se da si se ia cu usurinta, si care a ajuns sa defineasca societatea contemporana Download Battleground Amed Hack.

Sensibila si puternica, instinctiva si rationala, romantica si nonconformista, colorata si morbida, inocenta si indrazneata, aceasta este o colectie ce incearca sa reprezinte complexitatea feminitatii, indepartandu-se de stereotipurile plate de obicei asociate cu sexul feminin Miracles of The Legendary Land of Zelda.

„Love is Dead este pentru femeia care isi asuma doar riscuri calculate, dar nu a incetat niciodata sa creada in magie” spune designerul.

DISCOVER THE BONE MAGIC!

Te invit sa descoperi colectia ei superba si te informez ca preturile sunt accesibile, intre 90 si 350 RON, asa ca intra pe site-ul: http://www.bonesdontcry.com/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *