Nu rata Talciocul Urban de Toamna!

Sambata, 12 noiembrie, incepand cu ora 12.00 va avea loc la Casa Margarit din strada Margaritarilor Nr. 7 din Bucuresti Talciocul Urban de Toamna – un loc unde te poti duce sa faci schimb de lucrusoare, unde le poti vinde pe ale tale la preturi simbolice, unde te imprietenesti si unde petereci o dupa-amiaza placuta. Nu targ vintage, nu un simplu targ de vechituri, ci doar un talcioc.

Editia de anul acesta este mai speciala, deoarece suma stransa din achitarea taxei de participare va fi donata lui Bibi, un bebelus care sufera de o boala foarte rara, Sindromul Backfan-Diamond. De asemenea, exista o serie de obiecte care vor fi scoase la vanzare special pentru Bici. Cateva detalii gasiti aici.

Andreea Ursu scria pe blogul personal: „Micutul acesta suferă de o boală despre care n-am auzit nici măcar în House sau în celelalte seriale cu doctori la care mă uit: Sindromul Backfan-Diamond. Un soi de anemie aplastică ce se traduce mai pe înţelesul tuturor prin incapacitatea maduvei osoase de a produce hemoglobina (adică celule roşii). Pentru a nu lungi povestea, pe care o puteţi citi în detaliu pe blogul special creat pentru boala lui, Bibi are nevoie de un transplant de maduva, o operatie şi periculoasă şi costisitoare. Parinţii lui ar avea nevoie de sprijin financiar pentru a-şi salva copilul şi la fel ca orice părinte, fac orice le stă în putinţă.”

Sindromul Blackfan-Diamond este un tip de anemie aplastica ale carei cauze nu sunt inca identificate. Este o boala rara(momentan in lume sunt in evidenta aprox. 600 de cazuri) care se manifesta prin incapacitatea maduvei osoase de a produce hemoglobina(celulele rosii din sange). Nu este vorba de o anemie clasica, tratabila cu suplimente, din pacate.

Asadar, daca doresti sa petreci o sambata placuta si daca doresti sa ajuti un bebelus sa aiba o sansa la viata, Amelie iti recomanda Talciocul Urban de Toamna.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *