Oferta speciala de Paste in toate magazinele La Femme

 Brandul romanesc La Femme ofera reduceri speciale cu ocazia Sarbatorilor Pascale la noua sa colectie primavara vara 2013,  inspirata de moda a la Paris Yes it's likeing.

Noua colectie primavara vara 2013 La Femme inspirata de moda a la Paris
Moda a la Paris este noua colectie primavara vara 2013 La Femme este inspirata din stilul clasic parizian 윈도우10 rs5 iso 다운로드.
Inspirata din aerul romantic al Parisului, La Femme are in colectie atat rochii online elegante din dantela si voal cat si pantaloni si

camasi in stil masculin, trenduri prezente in colectiile din acest sezon On Demand Korea.

Reduceri speciale de Paste in magazinul online Lafemmme.ro cu 30% reducere la rochii
Pentru cele care nu au timp sa umble prin magazine inaintea sarbatorilor, La Femme are o oferta speciala de Paste in perioada 30 Aprilie 2013- 05 Mai 2013: REDUCERE 30% la rochii din noua colectie primavara vara 2013 packet tracer 6.2 다운로드.
De la rochii negre si albe din dantela, la rochii din voal pentru zile calduroase sau rochii colorate pentru o vara incendiara, La Femme are surprize si reduceri pentru toate clientele sale Sessibong mp3.

Oferta speciala de weekend in toate magazinele La Femme
Pentru fashionistele pasionate de shoppingul prin magazine, La Femme a pregatit o oferta speciala de Paste pentru weekend-ul 3 Mai 2013- 5 Mai 2013 : REDUCERE 50%  la al doilea produs cumparat Download chrome homepage.
Rochii elegante pentru evenimente, bluze in culori vesele pentru un look casual sau camasi office pentru birou, La Femme ofera o paleta larga de optiuni pentru fiecare fashionista 세틀러6 다운로드.

Va asteptam cu drag in magazinele La Femme din Bucuresti, Constanta si Pitesti si online pe www.lafemme.ro cu multe alte surprize 안녕자두야 언더더씨 다운로드!
Sarbatori Fericite!

Despre La Femme

In prezent, reteaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate in Bucuresti, Constanta si Pitesti si online pe lafemme.ro 스노우 레오파드 dmg 다운로드. In urmatorii ani vor fi inaugurate alte magazine, in diferite locatii din Bucuresti si din tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *