Pantofi de mireasa

Toamna este sezonul nuntilor, iar viitoarele mirese isi doresc sa aiba o nunta de vis de care sa-si aminteasca de parca s-ar fi intamplat ieri Unity 3D. Daca inca nu te-ai hotarat in privinta pantofilor sau perechilor de pantofi pe care ii vei purta in ziua nuntii, atunci Amelie.ro iti vine in ajutor gangstar 4.

Astazi iti vom prezenta 30 de modele de pantofi de mireasa, care poarta semnatura Thea Visconti. Vei gasi atat modele cu toc inalt, cat si modele cu toc jos pentru seara tarziu cand dupa atata dans iti vei simti picioarele obosite 😉 아이폰으로 유튜브 동영상 다운로드.

Indiferent de ce pereche de pantofi de mireasa vei alege, vei avea garantia calitatii. Pielea folosita la confectionarea incaltamintei este importata din Italia, Spania si Franta intr-o gama de 300 nuante, fiind motivele care au impus inca din 1995 Thea Visconti pe piata romaneasca dar si in tari precum Grecia, Belgia, si Ungaria 슬픈다짐 다운로드.

Pentru clientele exigente si cu idei indraznete, firma producatoare le propune colaborarea pentru a-si crea modelul dorit. Astfel ca daca iti doreai o pereche originala de pantofi de mireasa, atunci ideile tale pot prinde contur notepad++ 다운로드. In plus, este posibila si realizarea posetei care sa se potriveasca cu incaltamintea. Perioada de executie a produselor din momentul confirmarii comenzii, este de aproximativ 2-3 saptamani 황태지 맙소사 다운로드.

Pantofii din galeria pregatita pregatita sunt pe toate gusturile si au pretul cuprins intre 230-450 lei. Pentru mai multe detalii sau comenzi, acceseaza site-ul Thea Visconti, categoria pantofi de mireasa si vei gasi mai multe detalii 파이널 판타지 7 다운로드.

Amelie.ro iti ureaza casa de piatra si copii frumosi si sanatosi!

Sursa foto: theavisconti.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *