Simfonie alb-negru by Andreea Tincu pentru SENSE

Extrem de versatila, noua colectie capsula semnata de designerul Andreea Tincu pentru brandul Sense poate deveni un atu puternic al garderobei estivale prin mixul cromatic clasic alb-negru bootcamp 3.0.

Piesele cu croiala aparent simpla sunt gandite ca elemente evergreen, gata oricand sa se adapteze stilistic oricarui sezon. Rochiile sofisticate din dantela sparta sau cele ample retro-sic in stilul anilor 60’ sau modelele drepte din tricot fin cu intarsie de jacard sunt vedetele colectiei 크레이지 아케이드 apk 다운로드.

In timp ce fustele negre plisate sunt definitorii pentru un look ludic, variantele pencil definesc silueta si asigura o aparitie business- cool daca se alatura unor bluze cu grafisme monocrome elaborate 세상을 바꾼 변호인 다운로드.

Pantalonii tigareta sustin atat un outfit casual daca sunt combinati cu un trenci scurt sau pot deveni elementul de baza pentru o tinuta de cocktail daca sunt purtati cu o bluza delicata si un colier supersize poems for small things.

Bluzele cu maneca raglan sau cele fluture asigura o nota eleganta aparitiei, iar detaliile fine din zona gulerului sau a mansetelor dau clasa produselor 카라 미스터 mp3 다운로드.

Intră pe www.fashionsense.ro sau în magazinele Sense din țară și alege piesele preferate în funcție de stilul personal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *