Style à la française – Audrey Tautou

Asa cum poza indica, astazi ne vom ocupa de stilul vestimentar al binecunoscutei si talentatei Audrey Tautou 조테로 다운로드. Ca orice frantuzoaica, si actrita pe deasupra,  renumele de fashion icon vine de la sine. Dar nu neaparat si in cazul ei. Afisand mereu o atitudine ingenua si modesta, plina de dragalasenie si delicatete si un zambet bland si plin de bunatate, aproape ca nu te mai uiti la cum Audrey Tautou se imbraca, deoarece ti-e greu sa-ti desprinzi privirea de chipul ei jucaus Jojo Mugen download.

Mai degraba, am spune ca rolurile jucate de-a lungul vremii si felul ei de a fi i-au creat un stil aparte, devenind chiar marca ei personala. De exemplu, cand te gandesti la pelicula: ‘Le fabuleux destin d’Amélie Poulain’, tot ce-ti vine in minte este tunsoarea personajului Amélie, acel breton in forma de V si restul parului aranjat tip ‘barcuta’ 컴퍼니오브히어로즈 다운로드. Aceasta coafura a creat multa isterie in randul fetelor tinere, foarte multe abordand-o imediat dupa aparitia filmului.

Rolul din Coco avant Chanel, un film a carui tema principala este moda, o aduce din nou pe Audrey Tautou in atentia marelui public zone player 다운로드. I s-a potrivit manusa sa o interpreteze pe celebra Coco Chanel, deoarece asemenea acestei mari personalitati a secolului XX, Audrey este adepta unui stil simplu, chiar neutru, si comod, dar plin de eleganta si rafinament 우편 번호 db 다운로드. Nici parul ei nu a suferit mari transformari, actrita preferand tunsorile scurte, tip garçonne. Iata mai jos cateva imagini ilustrand-o pe  Audrey Tautou pe covorul rosu:

 

 

(sursa foto)

(sursa foto)

(sursa foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *