Syoss anunță câștigătoarea concursului de creativitatea vizuală pentru tinerii designeri

Henkel România a organizat pentru al doilea an consecutiv un concurs de design grafic inspirat de marca Syoss, pentru studenții de la Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca (U.A.D.), secția de Modă și Design Vestimentar newspaper reporter.

Competiția de creativitate vizuală, care anul acesta a avut ca obiectiv designul de eșarfe, a fost câștigată de absolventa Mădălina Drobotă 윈도우 보안 업데이트 수동 다운로드.

Juriul acestei ediții a fost format din Prof.univ.dr. Elena Basso-Stanescu din cadrul U.A.D. Cluj-Napoca și reprezentanții diviziei Beauty Care Henkel Romania java applets.

Vizualul pentru eșarfă propus de câștigătoare a fost ales de juriu din cele 36 de modele înscrise de tinerii designeri, pe baza a două criterii: versatilitatea designului și originalitatea cu care reflectă grafic trendurile actuale inspirate de marca Syoss, brandul premium de îngrijire, coafare și colorare a părului din portofoliul Henkel România movie Jungle Book. Alături de sprijinul financiar, câștigătoarea va beneficia și de promovare pe platformele online Syoss: www.syoss.ro și facebook.com/Syoss.Romania windows 업데이트 보류 중인 다운로드.

„Succesul ediției anterioare ne-a convins să continuăm și în acest an concursul Syoss de creativitate grafică pentru studenții secției de Modă și Design Vestimentar din cadrul Universităţii de Artă şi Design Cluj-Napoca elasticsearch. Știm că U.A.D. este un adevărat pol al stilului, creatoare de trenduri la nivel național și ne bucurăm că Syoss poate susține și investi în curajul creativ, care poate genera aceste trenduri”, a declarat Gabriel Barbu, General Manager Beauty Care, Henkel România deluge.

Având un număr din ce în ce mai mare de participanți, aceasta este cea de-a doua ediție a concursului Syoss pentru creativitate vizuală, după ce în 2013 Syoss a organizat concursul de design grafic pentru tricouri 스마트 신청서 앱 다운로드. În 2013, premiul Syoss a fost câștigat de Ioana Laura Davidoaia, absolventă a programului de masterat din cadrul Universității de Artă și Design Cluj-Napoca 영화 범블비 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *