Tendintele verii propuse de designerii Sofiaman: Pijamale jucause, modele florale si imprimeuri safari

Sofiaman, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România, propune pentru această vară o colecţie feminină şi delicată, din materiale naturale, care lasă pielea să respire cook timer 다운로드.

Designerii Sofiaman au pus accentul în acest sezon pe printuri jucăuşe, modele florale, dantelă, dungi, animal print, dar şi imprimeuri safari Trace 2.

Modelele de pijamale propuse includ piese clasice, dar și cămăși de noapte, rochii vaporoase și compleuri din două piese formate din pantaloni uni și bluze cu imprimeuri moderne Kuta Games. Colecția vară 2014 cuprinde piese vestimentare potrivite pentru toate gusturile și pentru toate vârstele: de la modele minimaliste la printuri jucăușe 게임 무료 다운로드.

Culorile predominante din propunerile designerilor Sofiaman pentru vară 2014 sunt pastelurile (lila, bleu), negru și bleumarin, alaturi de culoarea-vedetă a noii colecții – roșul puternic și îndrăzneț 홀리랜드 다운로드.

Croiurile celei mai noi colecții Sofiaman variază de la decolteurile rotunde la cele in formă de V, ce sunt înfrumusețate de un tiv delicat din dantelă 포켓몬go 다운로드. În privința pantalonilor, propunerile includ fie modele scurte, fie pantaloni trei sferturi, însă întotdeauna extrem de confortabili.

Pentru că detaliile reușesc să facă întotdeauna diferența, noua gamă de pijamale captează atenția prin aplicații subtile, dar de efect 가장 보통의연애 다운로드. Nasturii, pliurile si fundițele sunt atent selecţionate pentru a oferi un efect feminin ţinutelor de casă.

Materialele naturale, fine și ușoare, care lasă pielea să respire, oferă o experiență unică, perfectă pentru un somn liniștit și odihnitor 만능 영어사전 다운로드. Astfel, modelele de pijama propuse în acest sezon îmbină perfect confortul tesăturilor cu designul remarcabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *