„Thigh gap”, noua obsesie a adolescentelor

Cea mai nouă obsesie a adolescentelor americane, alimentată de imaginile ideale prezentate în revistele de modă, este „thigh gap” – un spaţiu între coapse, care, atunci când picioarele sunt întinse, nu se ating Reader Reader Download.

Această caracteristică fizică poate fi obţinută cu ajutorul unor privaţiuni care pot duce la anorexie şi depresie.

Pe platformele Tumblr, Pinterest şi Facebook, fotografiile abundă încoapse mai mult sau mai puţin longiline, prezentate în plan apropiat şi uneori de o subţirime insuportabilă, care provin de la fete foarte tinere, avide să prezinte în faţa lumii întregi succesul obţinut sau, după părerea lor, eşecurile lor tragice 퀀텀 브레이크 다운로드.

„Thigh gap-ul meu este uriaş, puteţi să fiţi geloase, fetelor!”, scrie pe platforma Tumblr adolescenta care foloseşte pseudonimul „foster-the-beatles”, atunci când utilizatoarea „skinnysizezero”, solidară, afirmă că „împreună, putem să fim slabe, să avem o talie de 32 cu un frumos thigh gap şi un stomac plat” 더 챔피언 다운로드.

„Să ai acel spaţiu este în fapt ceva foarte dificil de obţinut”, a explicat Barbara Greenberg, psiholog din statul american Connecticut, specializat în psihologia adolescenţilor, întrucât este înainte de toate „o chestiune de structură osoasă”, o particularitate pe care puţine femei o au Secret Garden script.

 

sursa: mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *