Topul Forbes al celor mai puternice vedete

Revista Forbes a lansat topul 100 al celor mai puternice vedete ale anului 2010 연의바다 다운로드. Lista lor anuala cuprinde cele mai influente vedete pe care le pozitioneaza in topul lor 100 in functie de venituri, cat si in functie de nivelul de acoperire media 일본 드라마 다운로드.

Anul trecut cea mai puternica vedeta din lume a fost Angelina Jolie, care din pacate anul acesta a apucat doar un umil loc 18. Dar importanta este lista de anul acesta 골든 슬럼버 다운로드!

10. Madonna – Chiar daca Madonna inca da o lupta grea pentru popularitate cu vedete mai tinere precum Lady GaGa, se pare ca inca se tine bine si nu are de cand sa-si cedeze locul 초콜릿 플레이어 다운로드. Vedeta a reusit sa ocupe in acest an locul 10 in topul Forbes al celor mai puternice vedete in 2010 castigand in 2009 in jur de 6 milioane de dolari pe seara in timpul turneului Sticky and Sweet 새마을 다운로드.
Total venituri- 58 de milioane de dolari.

9. Johnny Depp – Se pare ca Johnny Depp s-a imbogatit anul acesta odata cu rolul Palarierului nebun din filmul Alice in Wonderland 코너스톤 다운로드. Filmul regizat de Tim Burton a incasat 1 miliard de dolari in box office!
Total venituri – 75 de milioane de dolari.

8. Sandra Bullock – Sandra Bullock a fost foarte ocupata anul acesta (atat in plan personal, cat si profesional): a jucat in doua filme de succes (The Proposal si The Blind Side), a castigat si un premiu Oscar dar si din cauza problemelor cu sotul sau Jesse James sublime text 2 다운로드. Cert este ca veniturile ei au ajuns la fabuloasa suma de 56 de milioane de dolari. Pozitia numarul 8 i-a fost insa asigurata de popularitatea media foarte sporita oracle.jdbc.driver.oracledriver 다운로드.

7. U2 – Anul 2009 a insemnat pentru cei de la U2 startul unui turneu mondial de mare amploare, turneu care pentru fiecare locatie a adus un venit de 10 milioane de dolari doar din vanzarea biletelor adobe acrobat 7 pro!
Total venituri -130 de milioane de dolari.

6. Britney Spears – Vedeta nu a stat degeaba si si-a rotunjit veniturile cu ajutorul turneurilor de anul trecut, colaborarii cu brandul de cosmetice Elizabeth Arden si Candies 가사수작 다운로드. Veniturile au atins suma de 64 de milioane de dolari. Pozitia numarul 6 i-a fost insa asigurata de popularitatea media foarte sporita.

5. Tiger Woods – Chiar daca pe plan profesional Tiger Woods nu mai face mare lucru, el ramane cel mai bine platit sportiv al tuturor timpurilor. El are inca in derulare colaborari foarte mari cu Nike, Electronic Arts si Upper Deck.
Total venituri – 105 de milioane de dolari.

4. Lady GaGa – Nu mai conteaza cat e talent si cat scandal si socarea audientei, cert este ca vedeta a castigat destul de mult de pe urma concertelor, dar si a colaborarilor cu branduri precum Polaroid, Virgin Mobile, Monster Cable sau Viva Glam.
Total venituri – 62 de milioane de dolari.

3. James Cameron – James Cameron a reusit sa-si castige de mult uitata faima si a schimbat modul in care se fac filmele la Hollywood cu senzatia cinematografica numita Avatar.
Total venituri – 210 de milioane de dolari.

2. Beyonce – Beyonce nu pierde niciun an fara sa-si extinda imperiul (alaturi de Jay-Z), asa ca si in 2010 a avut colaborari cu Nintendo, L’Oreal, si-a continuat cariera muzicala, dar si pe cea din industria fashion (House of Dereon).
Total venituri – 87 de milioane de dolari.

1. Oprah Winfrey – Odata cu zvonul ca The Oprah Winfrey Show a ajuns la ultimul sezon nu a facut decat sa-i creasca considerabil popularitatea vedetei de televiziune si a ajutat-o sa stranga o suma de bani ce a propulsat-o pe locul intai din clasamentul Forbes.
Total venituri – 315 de milioane de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *