Trend alert: Sosetele!

Da, ai citit bine, acest sezon se poarta sosetele multiple links! Stiu, purtam intotdeauna sosete, dar acum este timpul sa le scoatem la vedere! Mai exact este vorba de sosetele trei sferturi, care vor fi un trend extrem de important in sezonul de primavara 2010 스토리 건배사 다운로드. Trei stiluri predominante ne vor indruma cumparaturile in ale sosetelor de acum incolo: sosetele pana la genunchi, sosetele peste genunchi si sosetele pana la coapse 은별 2010 다운로드.

Asa ca, imbraca o fusta scurta simpatica sau o pereche de pantaloni scurti si construieste-ti o tinuta trendy adaugand o pereche de sosete trei sferturi scanner app. Un exemplu de tinuta ar fi o fusta cu talie inalta, purtata cu un tricou simplu accesorizat cu o centura in talie si o pereche funky de sosete. Pune-ti un cardigan pe deasupra si esti gata sa impresionezi Paper house season 1 download!

Ai grija, daca esti mica de inaltime, alege sosete care se termina sub genunchi, pentru ca acestea dau impresia de alungire. In plus, in partea de sus, alege lungimi cat mai scurte pentru a crea un efect cat mai placut e-government framework. Daca esti inalta, in general ti se potriveste orice lungime de sosete, trebuie doar sa indraznesti!

Nu te teme sa adopti metoda layers si cand e vorba de sosete – poti sa porti sosete peste dresuri opace sau chiar transparente Download Cube Escape. De asemenea, un look interesant ar fi sa porti sosete inalte atunci cand ai o pereche de cizme pana la genunchi. Este cu atat mai simpatic, daca sosetele au in partea de sus un accesoriu, cum ar fi o fundita sau niste ciucurasi handonbody. De asemenea, alege culori si texturi mai traznite cum a facut si Sarah Jessica Parker, mai ales daca vrei ca sosetele sa devina centrul atentiei in tinuta ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *