Twilight pe Twitter

Orice persoana care foloseste internetul zilnic este conectat totodata si la una dintre zecile retele de socializare 애플 퀵타임 다운로드. Twitter este cea mai in voga retea, mai ales ca toate celebritatile au un cont unde spun scurt si la obiect cu ce se mai indeletnicesc. Cand primesti informatia direct de la sursa, deja totul devine mai atragator si mai credibil plex 자막 자동 다운로드.

Si fanii Twilight au avut parte de o surpriza de proportii, pentru ca Twitter gazduieste si  profilul celui mai iubit film al anului 2009. De exemplu, poti afla despre aparitiile in reviste ale actorilor tai preferati Robert Pattinson, Kristen Stewart si Taylor Lautner sau informatii exclusiviste ca aparitia soundtrack-ului de la New Moon Airwolf download. Intr-un timp record- o zi, Twilight-Saga are deja 50 000 de persoane care urmaresc ce se mai intampla cu intreaga echipa.

Daca nu ai cont pe Twitter si mai esti si fan Twilight-Saga atunci este un must sa faci cateva schimbari in agenda ta Todd 12. Descopera si alte celebritati pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *