Vedete nemachiate-top 10!

Ne-am obisnuit sa cautam in jurul nostru perfectiunea. Frumusetea a devenit de vanzare, cand noi am inceput sa platim pentru ea.

Cred ca fiiecare dintre noi  a cumparat cel putin o data o revista doar pentru ca vedeta de pe coperta arata impecabil. Barbatii chiar daca nu rasfoiesc reviste de moda in fiecare saptamana, tot isi schimb si ei usor perceptia asupra frumusetii, chiar daca multi dintre ei ar zice ca frumusetea naturala este cea care inscrie cele mai multe puncte.

Vedetele sunt cele care reprezinta apogeul frumusetii denaturate, prin faptul ca acestea pozeaza doar atunci cand obrajii sunt la fel de sidefati ca pietrele pretioase, cand buzele sunt extrem de senzuale, cand ochii au o licarire aparte, cand sprancenele sunt perfect arcuite si mai ales cand parul este coafat pana la ultimul detaliu.

Ai spune ca in filme, actritele tale preferate sunt fara machiaj dar si aici avem parte de o dezamagire, deorece in lumina reflectoarelor pana si actorii sau moderatorii de show-uri sunt machiati cu fond de ten, un anticearcan,  un pic de creion pentru expresivitatea ochilor si un balsam de buze.

Astazi, revolutionam lumea perfecta impusa de spoturile publicitare de la produse cosmetice, de prezentarile caselor de moda, de aparitiile in revista sau in fata micului ecran cu cateva fotografii, ce ne vor demonstra ca in spatele unui chip puternic machiat, sta de fapt o frumusete distinsa, usoara, rafinata. Fiecare femeie este frumoasa in felul ei si vei vedea in cele ce urmeaza ca Jessica Biel este frumoasa in orice ipostaza, ca Mary Olsen este mai simpatica fara machiaj, ca Katherine Heigl este o blonda superba, ca Heidi Klum este o mamica ce nu cunoaste trecerea timpului.

Si pentru ca nu putem pune mai bine in valoare frumusetea acestora, fara sa facem un clasament, iata-l!

10. Eva Lonogoria ne-a obisnuit cu chipul ei de papusa la fiecare aparitie scenica. Este bruneta, mignona, dar are trasaturi puternice care ii permit sa concureze cu cele mai frumoase vedete de la Hollywood. Chiar si fara machiaj, Eva tot se tine bine!
9. Sharon Osbourne este mai in varsta dar are un rafinament distins al chipului si impune un soi de respect prin asta. Micile imperfectiuni care ii dau varsta sunt normale si nu sunt greu de acceptat pentru noi.
8. Cameron Diaz este una dintre cele mai frumoase actrite. Cu un zambet strengaresc si ochi de un albastru magnific, Cameron Diaz iti poate fura inima oricum.
7. Mary Olsen este clar mai frumoasa fara machiaj. Poza arata diferenta!
6. Kirsten Dunst arata foarte bine si stilul pe care il are o avantajeaza de fiecare data.
5. Jessica Simpson pare de asemena mai frumoasa, fara machiaj. De multe ori am vazut aceasta vedeta mult prea fardata si parea mai in varsta decat era cazul si un pic prea vulgara.
4. Heidi Klum este de departe una dintre cele mai frumoase vedete internationale. O mamica de care am fi si noi mandri pentru ca arata impecabil in orice fotografie!
3. Jessica Biel este superba. Nu-i de mirare ca Justin Timberlake este indragostit lulea, de aceasta frumusete rara! Cu un corp de invidiat, buze voluptoase si ochi expresivi,  este clar ca Jessica Biel trebuia sa fie pe podium.
2. Hayden Panettiere poate fura inima oricui si cu si fara machiaj.
1. Katherine Heigl este in fruntea clasamentului pentru ca pana si femeile raman impresionate de frumusetea ei.

Sursa foto: www.entertainmentwise.com