Alexandra Badoi, imaginea La Femme in Romania

Prezentatoarea stirilor despre vreme din cadrul jurnalului Observator de la Antena 1 si cantareata de muzica trance Alexandra Badoi a devenit imaginea brandului vestimentar La Femme in Romania Win10!

”Ma simt onorata sa fiu ambasadorul de imagine al brandului La Femme! Aceasta companie functioneaza de ani buni in piata romaneasca, respectand femeia, moda si bunul simt 우아한 사생활 다운로드. Imi doresc ca impreuna cu echipa din spatele acestui brand sa promovam stilul chic si trendy prin tinutele

de inspiratie frantuzeasca phpinfo php 다운로드! Mai mult de-atat, ne propunem ca fiecare doamna sau domnisoara sa se simta cu adevărat «La Femme»”, spune Alexandra.

Colaborarea vedetei cu una dintre cele mai cunoscute companii romanesti in domeniul retailului vestimentar marcheaza lansarea conceptului si colectiei La Femme primavara-vara 2013 – Moda à la Paris – atat pe noua platforma online www.lafemme.ro, cat si in magazine 시마부장 다운로드.

„Alegerea Alexandrei a fost una usoara si fireasca. Este tanara, frumoasa si fermecatoare si vrem ca toate clientele noastre sa se simta la fel ms Office. Este un model demn de urmat, o persoană talentata, care şi-a păstrat modestia. Eleganta si cu bun gust, Alexandra este una dintre tinerele prezente in televiziune despre care am considerat ca reprezinta «chicul parizian» pe care La Femme il doreste prezent in Bucuresti, micul Paris”, afirmă Magda Trandafirescu, manager La Femme 스플라이스 다운로드.

La Femme este un brand romanesc nascut in 1994 din dorinta de a crea tinute chic si trendy pentru toate varstele. De 19 ani, La Femme ofera clientelor sale calitate, eleganţa si feminitate 자바7 32비트 다운로드.

Noua colectie primavara vara 2013 “Moda a la Paris” este produsa in Franta si este inspirata de divele frantuzesti de altdata. La Femme invita prin noua sa colectie la feminitate, delicatete si romantismul Parisului anilor ’60.  Fustele clos, rochiile seducatoare de seara si combinatii delicate din voal si brocart aduc un omagiu divei pariziene si stilului sau inconfundabil sausage.

In prezent, reteaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate in Bucuresti, Constanta si Pitesti si un magazin online www.lafemme.ro 영유아건강검진 문진표 다운로드.

Astfel de tinute chic si trendy inspirate de moda a la Paris a purtat Alexandra in prima ei sedinta foto pentru La Femme in cadre reprezentative pentru atmosfera Micului Paris Tempest before Genesis. Fotografiile au fost realizate de Vali Caloiu, hairstylingul a fost asigurat de Ana Bucur (hairstylist Butterfly Beauty Center), nailstylingul de Mari Ştefanescu – Cherie Nail Styling (servicii disponibile şi la Butterfly Beauty Center), iar pantofii au fost furnizati de Carmine Shoes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *