Cea mai NATURALĂ frumuseţe din Marea Britanie: Ducesa Catherine!

Topul celebrităţilor cu cea mai naturală frumuseţe din Marea Britanie a fost realizat printr-un sondaj efectuat pe 1000 de britanici, printre personalităţile care au fost votate aflându-se Keira Knightley, Emma Watson şi Kate Winslet.

Ducesa Catherine, soţia prinţului William, a fost desemnată celebritatea cu cea mai naturală frumuseţe din Marea Britanie, în urma unui sondaj la care au răspuns 1.000 de britanici – bărbaţi şi femei.

Ducesa de Cambridge a detronat-o astfel pe deţinătoarea titlului de anul trecut, vedeta de televiziune Holly Willoughby, plasată anul acesta pe locul al doilea, informează dailymail.co.uk.

Din top 10 al celebrităţilor feminine cu frumuseţe naturală mai fac parte actriţa Keira Knightley, pe locul al treilea, modelul Kelly Brook, pe patru, şi atleta medaliată cu aurul olimpic la Londra Jessica Ennis, pe cinci. Clasamentul este continuat de Emma Watson (locul al şaselea), Myleene Klass (7), Kate Winslet (8) şi Cheryl Cole (9). Topul este încheiat, pe locul 10, de sora lui Kate, Pippa Middleton.

Ducesa Catherine, în vârstă de 30 de ani, a câştigat 16% din voturile participanţilor la sondaj, iar Holly Willoughby, 10%. La mică distanţă de aceasta a fost actriţa Keira Knightley (9%), în timp ce Kelly Brook a câştigat 8% dintre voturi. Emma Watson, în vârstă de 22 de ani, a primit doar 6% din voturi.

Prezentatoare TV şi mamă a doi copii, Myleene Klass a primit 5% din voturi, iar actriţa Kate Winslet, în vârstă de 37 de ani, este cea mai în vârstă dintre ocupantele topului, reuşind totuşi să le surclaseze pe Cheryl Cole şi Pippa Middleton.

Leah Doherty, brand manager al companiei St. Ives, care a comandat sondajul, spune că din ce în ce mai multe femei faimoase evită machiajul puternic şi aleg să adopte un aspect natural.

„Celebrităţi fără machiaj constituie un concept aproape inexistent în lumea showbiz-ului”, spune Doherty. „Cu toate acestea, am constatat în ultima perioadă că tot mai multe vedete, printre care Lady Gaga şi Rihanna, aleg să îşi expună public frumuseţea naturală”, mai spune aceasta.

 

Sursa articol Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *