Declaratiile lui Brad Pitt despre nunta sa cu Angelina Jolie

Brad Pitt a vorbit despre mult asteptata nunta a sa cu Angelina Jolie si a spus cand va avea loc aceasta x-force 2020.

Nunta actorilor Brad Pitt si Angelina Jolie, care alcatuiesc unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood, urmeaza

sa aiba loc in curand, a anuntat artistul american luni seara, la New York, informeaza people.com free picture.

„Resimt o presiune tot mai mare din partea copiilor nostri, care vor ca noi sa ne casatorim, iar eu vreau sa fac acest lucru in timpul vietii lor si, totodata, simt ca momentul a venit”, a declarat Brad Pitt, luni seara, la New York, unde a asistat la premiera celui mai recent film al sau, „Killing Them Softly” 암살교실 만화 다운로드.

„Momentul este foarte apropiat. Se va intampla in curand. Am o presimtire buna fata de asta”, a adaugat actorul american.

Brad Pitt, in varsta de 48 de ani, care a petrecut ultimele luni la Londra, filmand pentru un nou lungmetraj, intitulat „World War Z”, are o relatie cu Angelina Jolie, in varsta de 37 de ani, care a inceput in urma cu aproximativ sapte ani Jibrush Brush. Cei doi actori, care au impreuna sase copii, s-au logodit in primavara acestui an.

Desi are o relatie care dureaza deja de sapte ani cu Jolie, Pitt spune ca ideea de a se casatori cu partenera lui de viata are in continuare o insemnatate foarte mare pentru el Aomei onekey recovery hangul download.

„Avem o familie, crestem impreuna niste copii. Sunt suprins de cat de mult inseamna in continuare casatoria pentru mine, dupa ce ai avut deja toate aceste lucruri”, a spus actorul american Ms office 2010 uninstalled download.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt impreuna de sapte ani si au sase copii: trei adoptati – Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam – si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

 

Sursa articol Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *