Eva Longoria a obţinut diploma de masterat

Actriţa americană Eva Longoria, una dintre vedetele serialului de televiziune „Neveste disperate”, a obţinut miercuri diploma de masterat la California State University din Northridge Mirrors Edge.

Actriţa americană a studiat istoria populaţiei americane de origine latină în cadrul cursului intitulat „Studii Chicano”, informează contactmusic.com 싹쓸이 다운로드.

După ce şi-a prezentat teza de masterat, Eva Longoria a fost invitată să îşi ridice diploma de absolvire care i-a fost înmânată într-o ceremonie organizată miercuri novel Symphony.

„Azi este o zi mare! Sunt foarte încântată că am absolvit masteratul în Studii Chicano! Niciodată nu eşti prea bătrân sau prea ocupat pentru a putea să-ţi continui educaţia”, a declarat actriţa americană într-un mesaj postat pe Twitter 부산지하철노선도 다운로드.

Eva Longoria a fost felicitată de Marcia Cross, colega ei din distribuţia serialului „Neveste disperate”, care a postat următorul mesaj pe Twitter: „Felicitări pentru absolvire 녹스 3.7.0 다운로드! Eşti cu adevărat o mare figură”.

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune „Desperate Housewives/ Neveste disperate” Rockstar Games Launcher. Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când a jucat în comedia „Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body”, şi 2012, când a apărut în „For Greater Glory: The True Story of Cristiada” 검블유 1화 다운로드. De asemenea, actriţa a dat voce unui personaj din animaţia „Arthur Christmas” (2011).

 

 

sursa articol: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *