JK Rowling s-a scuzat față de Donald Trump

J 무당기협 다운로드. K. Rowling, autoarea sagăi literare Harry Potter, și-a cerut scuze pe Twitter pentru că l-a acuzat în mod eronat pe președintele american, Donald Trump, că ar fi ignorat un băiețel cu handicap, care vroia să îi strângă mâna, informează AFP 롤 북미 다운로드.

„Ce stupefiant și ce oribil să vezi că Trump nu reușește să strângă mâna unui băiețel care dorea doar să-l atingă pe președinte”, a scris celebra autoare cu câteva zile în urmă coverity.

Comentariul scriitoarei se referea la un filmuleț postat pe rețele de socializare care îl arată pe președinte la o recepție, trecând prin fața unui băiețel aflat în scaunul cu rotile, care întinde spre el o mână, fiind ignorat însă de președinte 아이폰 유튜브 mp3 다운로드. Ulterior s-a dovedit că filmulețul a fost trunchiat iar Trump a strâns mâna copilului, după cum au confirmat și părinții acestuia.

„Sursele m-au informat că nu era (prezentată) interacțiunea completă și corectă dintre ei 윈도우 서버 2008 r2 iso 다운로드. În mod clar mi-am proiectat-o pe a mea”, a scris luni seara J.K. Rowling, atunci când și-a dat seama de eroare.

„Îmi cer scuze fără rezerve față de acest copil și față de familia sa”, a adăugat scriitoarea, fără a-și cere scuze și față de Donald Trump.

Primul său tweet a fost șters de pe contul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *