Justin Timberlake i-a compus sotiei lui o piesa special pentru nunta!

Jessica Biel a pasit spre altar pe acordurile unei serenade, compuse special pentru acest eveniment de Justin Timberlake Stella browser. Cei doi si-au unit destinele saptamana trecuta, la un castel din Italia, iar toata extravaganta a costat 6,5 milioane de dolari….

Special pentru momentul in care Jessica se indrepta spre altar, Justin Timberlake a compus o piesa romantica, iar prestatia live a artistului i-a facut pe toti nuntasii sa aiba lacrimi in ochi 국내잡지 다운로드. La ceremonia desfasurata la resortul Borgo Egnazia din Puglia au luat parte in jur de 100 de persoane, prieteni apropiati ai cuplului, care au ajuns in Italia la bordul unui avion privat psn 다운로드. Toata extravaganta l-a costat pe Timberlake in jur de 6,5 milioane de dolari.

“Cam toata lumea a plans in acel moment. Pana si barbatii. Sper ca nu am cantat fals”, declara Justin pentru revista HELLO Download 66 volumes of one piece. In ziua nuntii, Justin a purtat un frac Tom Ford, in vreme ce Jessica a ales o superba rochie de mireasa din voal roz, creatie a casei Gimbattista Valli point of view of the whole point.

Jessica Biel a confirmat pentru revista PEOPLE ca isi va schimba numele in Jessica Timberlake in viata de zi cu zi, insa in filme va aparea insa sub numele care a consacrat-o 대교어린이tv 다운로드.

 

Sursa articol Agentia de presa mondena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *