Kelly Rowland dezvăluie invidia faţă de Beyonce în noua ei melodie

Cântăreaţa Kelly Rowland a lansat o nouă melodie cu o puternică încărcătură emoţională în care vorbeşte despre sentimentele de invidie faţă de fosta ei colegă de trupă Beyonce, cât şi despre o relaţie din trecut în care a fost abuzată spoqa han sans.

În single-ul lansat de artista de 32 de ani în urmă cu două zile, „Dirty Laundry” („Rufe murdare”), Rowland vorbeşte despre succesul imens al lui Beyonce, fosta colegă din trupa Destiny’s Child, prin versurile: „Când sora mea era pe scenă (…)/ Eu eram furioasă (…)/ O pasăre în cuşcă, nu ai şti niciodată cu ce am avut de-a face/ Am mers pe drumuri separate, dar am fost fericită că a fost grozavă.”

Rowland continuă cu versurile despre perioad în care Beyonce începuse să se bucure de un succes mai mare decât fostele ei colegi de trupă:”Dulce-amărui,/ Ea era sus, eu eram jos/

Nu mint, mă bucur pentru ea, dar eu ce fac acum?” Pe de altă parte, cântăreaţa povesteşte şi despre o relaţie în care a fost abuzată: „Eram închisă în casa asta, minţind-o pe mama/ Mă gândeam că nu putea fi mai rău, în timp ce amplificam drama/ Am început să chem oameni din cauza lui, eram bătută/ Lovea fereastra de parcă eram eu, până s-a sfărâmat.” Melodia „Dirty Laundry” este cel mai recent single de pe al patrulea album al lui Kelly Rowland, „Talk a Good Game”, care va fi disponibil în magazinele din Statele Unite din 18 iunie, scrie Huffington Post Ghost Bride 2005 Download.

Grupul Destiny’s Child s-a format în anul 1990, în Texas, din componenţa iniţială făcând parte Beyonce Knowles, Kelly Rowland, LaTavia Roberson şi LeToya Luckett 헝그리 샤크 에볼루션 버그 판 다운로드. Primul album al trupei a fost lansat în 1998. Un an mai târziu, cu albumul „The Writings on the Wall”, grupul a început să devină cunoscut Download the door lock. Succesul a venit, însă, odată cu transformarea Destiny’s Child în trio.

Trupa şi-a anunţat despărţirea în 2002, reunindu-se doi ani mai târziu doar pentru lansarea unui album de studio 이클립스 플러그인 수동 다운로드. Ulterior, cele trei artiste s-au dedicat exclusiv proiectelor solo.

sursa articol: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *