Monica Bellucci, invitată să devină membră a Academiei de film americane

Academia de film americană (AMPAS), instituția care decernează premiile Oscar, a anunțat că a invitat un număr record de personalități din industria cinematografică mondială – 774 – pentru a i se alătura începând din acest an și pentru deveni astfel membri cu drept de vot în cadrul acestei asociații americane, informează site-ul revistei Variety 힘을 내요 미스터 리 다운로드.

2017 este al doilea an consecutiv când AMPAS își doboară propriul record. În 2016, instituția americană stabilise un nou record, invitând să i se alăture un număr de 683 de personalități artistice, între care s-a aflat și regizorul și scenaristul român Cristian Mungiu jailbreak video.

Din rândul actorilor invitați să facă parte din Academia de film americană se numără artiști de seamă, precum Monica Bellucci, Charlotte Gainsburg, Franco Nero, Viggo Mortensen, Daniel Bruhl, Tony Leung, Naomie Harris, Sienna Miller, Chris Evans, Donald Glover, Gal Godot, Jon Hamm, Chris Hemsworth, Riz Ahmed, Adam Driver, Dwayne Johnson, Priyanka Chopra, Leslie Jones, Betty White, Amy Poehler, Chris Pratt, Anna Faris, Margot Robbie, Channing Tatum, Kristen Stewart, Shailene Woodley, Ruth Negga și Rupert Grint Download the catalogue.

Printre regizorii invitați să se alăture AMPAS se remarcă atât cineaști deveniți celebri grație unor filme foarte populare, cât și premiați cu trofee internaționale prestigioase, precum Fatih Akin, Guy Ritchie, David Ayer, Tom Ford, Barry Jenkins, Theodore Melfi, Emmanuelle Bercot, Alejandro Jodorowsky, Kim Ki-duk și Kleber Mendonça Filho subtitles with HanSolo.

Noul grup de invitați, care provin din 57 de țări, include 39% femei, a precizat AMPAS, un procent mai mare decât în 2016 (27%). De asemenea, șapte dintre ramurile artistice — actori, directori de casting, creatori de costume, designeri, documentar, producători executivi și editori de film — au invitat în acest an mai multe femei decât bărbați Lumion 8.3 Download.

În plus, persoanele de culoare reprezintă 30% din totalul celor 774 de personalități invitate — un procent considerabil, în contextul în care protestul #OscarsSoWhite a făcut valuri în presa internațională în 2016 nebulous 다운로드.

Potrivit AMPAS, numărul persoanelor de culoare care au fost invitate să se alăture academiei a crescut cu 331% în perioada 2015-2017.

Instituția americană a promis în ultimii ani că membrii ei vor reflecta mai bine realitățile demografice americane, după ce a fost criticată timp de foarte mulți ani pentru reprezentarea slabă în rândurile sale a femeilor, minorităților rasiale și artiștilor internaționali 유튜브 재생목록 전체 다운로드. Din acest motiv, numărul artiștilor invitați a continuat să crească în fiecare an.

Între anii 2004 și 2012, numărul mediu de invitați era de 133 칼리리눅스 iso 다운로드. În 2013, acel număr a crescut de peste două ori, ajungând la 276. În 2014, AMPAS a invitat 271 de noi artiști. A urmat un nou salt uriaș în 2015, atunci când 322 de invitații au fost expediate, iar anul trecut Academia americană a stabilit un nou record, cu 683 de invitați KakaoTalk fish version.

În ianuarie 2017, numărul membrilor cu drept de vot în cadrul AMPAS era de 6.687. După invitațiile expediate în acest an, dacă toți artiștii vor accepta să facă parte din Academia de film americană, instituția va avea 7.461 de membri 초록바다 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *