Natalie Portman, laureată a Premiului Genesis 2018

Actrița americană de origine israeliană Natalie Portman a fost distinsă cu Premiul Genesis 2018, a informat marți fundația care acordă acest premiu decernat anual unor membri ai comunității în semn de omagiu adus carierei lor profesionale și pentru angajamentul lor față de valorile evreiești, relatează EFE 철도원 다운로드.

„Prezența carismatică a lui Natalie pe ecrane a emoționat inimile a milioane de oameni”, a declarat Stan Polovets, cofondator al Fundației Premiului Genesis 스타워즈 깨어난 포스 다운로드.

Membrii juriului au lăudat angajamentul actriței față de cauzele sociale și legătura ei strânsă cu originea sa evreiască și israeliană care o transformă, potrivit lui Polovets, într-un punct de reper pentru milioane de tineri evrei php 엑셀 파일 다운로드.

Natalie Portman, care s-a născut la Ierusalim în 1981 sub numele real de Neta Lee Hershlag, a plecat cu familia în SUA când era copil iar la 12 ani ani a început o carieră de succes în cinema, încununată de două Globuri de Aur și un premiu Oscar pentru cea mai bună actriță datorită interpretării sale magistrale în filmul ‘Black Swan’ din 2010 스타 크래프트 정품 다운로드.

Deși a plecat din Isreal când încă era copil, Portman are dublă naționalitate, vorbește ivrit și menține legături strânse cu comunitatea sa de origine 대진제국1 다운로드. În 2015, ea a regizat ‘A Tale of Love and Darkness’, un lungmetraj vorbit în ivrit care este o adaptare a cărții scriitorului israelian Amos Oz 너의 이름은 한글자막 다운로드.

Dincolo de cariera ei artistică, Portman este cunoscută pentru militantismul său în favoarea egalității de gen, pentru drepturile animalelor și eradicării sărăciei 어메이징 스파이더맨 2 영화 다운로드.

Ca în fiecare an, Premiul Genesis este însoțit de un cec în valoare de un milion de dolari destinat unor programe filantropice, care cu această ocazie și în onoarea lui Portman va fi acordat unor proiecte care promovează egalitatea de gen music video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *