Nunta Regala din Luxemburg

Guillaume, marele duce mostenitor al Regatului Luxemburg, s-a casatorit ieri cu contesa belgiana Stephanie de Lannoy 넷마블 바둑 다운로드. Fastul ceremoniei nu a fost la nivelul nuntilor regale de la Londra sau Monaco, insa cei doi soti au dovedit o mare transparenta si caldura pe parcursul evenimentelor… Man in the Dark Download.

Dupa casatoria civila de vineri, de la primaria din Luxemburg, la ceremonia religioasa, organizata sambata dimineata in catedrala Notre-Dame din Luxemburg, contesa Stephanie de Lannoy (29 ani) si-a facut aparitia la bratul fratelui ei mai mare, Jahan 주기율표 다운로드.

Stephanie a purtat o rochie de mireasa realizata de Elie Saab, din dantela imbogatita cu fire din argint si a purtat un voal din matase alba din acelasi tip de broderie Supreme Font.

Mirele a purtat, conform traditiei, uniforma militara si a intrat in biserica alaturi de mama sa,  marea ducesa Maria-Teresa.

La eveniment au participat reprezentantii caselor regale europene, si nu numai: printesa Caroline de Monaco, printul Edward – al treilea fiu al reginei Marii Britanii, printul mostenitor Naruhito al Japoniei, regele Belgiei Albert al II-lea si sotia sa regina Paola, regele Norvegiei Harald al V-lea si de regina Sonja, printul Hans-Adam al II-lea din Liechtenstein si de printesa din Liechtenstein, regina Beatrix a Olandei, regina Margrethe a Danemarcei si printul consort Henrik, regina Silvia a Suediei si de printesa Lalla Salma, sotia regelui Mohammed al VI-lea din Maroc, printul Frederik si printesa Mary ai Danemarcei, printesa mostenitoare Victoria a Suediei si printul Daniel, printul Felipe de Asturia si printesa Letizia, printul mostenitor al Olandei Willem-Alexander si sotia lui, printesa Maxima.

Sursa Agentia de presamondena.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *