Rachel, Chandler şi Monica din „Friends”, reuniune inedită într-un spot promoţional

Zvonurile care au circulat recent pe seama unei posibile reuniuni a îndrăgitelor personaje din serialul „Friends” sunt, cel mai probabil, neadevărate, dar un clip realizat pentru emisiunea lui Ellen DeGeneres în care apar o parte dintre „prieteni” îi va bucura cu siguranţă pe fanii show-ului 한컴 오피스 2010 다운로드.

În amuzantul videoclip Jennifer Aniston şi-a unit forţele cu vechii colegi Courteney Cox şi Matthew Perry într-un spot promoţional pentru o ediţie a emisiunii de divertisment „The Ellen DeGeneres Show” Download Coco Look.

Jennifer Aniston, cea care a jucat rolul lui Rachel Green în iubitul serial, îl vizitează în acest clip pe Matthew Perry, interpretul lui Chandler Bing, pentru a-i cere nişte sugestii privind intervenţia pe care urmează să o aibă în calitate de co-prezentatoare a emisiunii lui DeGeneres, scrieDaily Mail 낙제기사의 영웅담 다운로드.

Matthew o salută cu indiferenţă pe fosta sa colegă de platou şi este în mod evident luat pe nepregătite de vizita ei matinală, părând să vrea să o evite, printr-un discurs despre cum s-au văzut foarte rar de la terminarea serialului 웃는남자 영화 다운로드.

După ce îl confundă pe Matthew cu David Schwimmer, colegul lor care a jucat rolul lui Ross Geller, Jennifer trece mai departe şi îi explică entuziasmată că are nevoie de sugestiile lui în comedie pentru apariţia în show-ul lui Ellen spring jar 다운로드.

Zgârcit cu vorbele de încurajare sau de prietenie, Matthew Perry o asigură pe aceasta că se va descurca de minune cu siguranţă. Deodată, pe uşă iese actriţa Courteney Cox, interpreta jumătăţii lui Chandler în serial 체인지가이 다운로드. Pentru câteva secunde, cei trei stau fără să spună nimic şi privesc unul la altul într-o atmosferă jenantă, pe un fundal sonor care parodiază o scenă de suspans 쇼미더머니7 1회 다운로드.

Confruntarea celor trei continuă cu o ceartă, Jennifer sugerând că cei doi stabiliseră o reuniune „Friends” sub forma unei aventuri movie Mercury. Surprizele continuă pentru Aniston, în scurt timp şi Portia de Rossi, iubita lui Ellen DeGeneres, strecurându-se pe uşa casei lui Perry, urmată chiar de Ellen 스카이캐슬 무료 다운로드.

Aceasta, în vârstă de 55 de ani, şi-a exprimat pe Twitter entuziasmul cu care aşteaptă emisiunea pe care o va găzdui împreună cu interpreta lui Rachel din „Friends”: „Mâine, buna mea prietenă Jennifer Aniston găzduieşte show-ul, iar Portia este invitată nwc Hangul! Nu poate fi mai bun de atât”.

Link catre video: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YWJ1QByo5OQ

sursa articol: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *