Si vedetele sunt oameni!

Face ce face si ajunge in atentia presei cu subiecte bomba 파오캐 9.6 다운로드.

Miley Cyrus parca se incapataneaza sa ne demonstreze ca nu mai e fetita cea mica a tatalui sau si ne surprinde cu tot felul de picanterii 퍼스트 어벤져스 다운로드.

De data aceasta, tanara diva a socat intreaga populatie cand a vorbit despre scenele de sex pe care a trebuit sa le filmeze pentru noul sau proiect ”LOL” picassa web album.

Desi s-a documentat temeinic si s-a pregatit ca la carte pentru momentele fierbinti pe care urma sa le filmeze, Miley a uitat de ”un mic” amanunt github source.

“Mi-am luat bomboane mentolate, am facut abdomene, mi-am dat cu autobronzant si am facut exercitii de fitness speciale ca sanii mei sa arate mai mari, sa stea ridicati 엘시드 다운로드. Era prima scena pe care o aveam de filmat. in prima zi, chiar scena de sex. Eu uitasem sa ma epilez pe picioare. Eram în rulotă si strigam la asistenti ”Dati-mi o lama, repede!” Psique download.

Bineinteles ca ”mica problema” a fost rezolvata imediat, iar Miley si-a vazut in continuare de filmari, ca o adevarata profesionista, insa momentul a fost unul cu adevarat jenant pentru actrita Rix Modern Gothic b Download.

Sa intelegem ca se intampla si pe la case mai mari, sau a fost decat un scenariu pentru a aduce in atentia presei noua productie in a carei distributie se regaseste si Miley 무수단 영화 다운로드?

Miley ne-a demonstrat inca o data ca celebritatea nu inseamna perfectiune si ca desi pe covorul rosu pozeaza in oameni perfecti si starurile sunt oameni normali ca si noi, cu calitati dar si cu defecte.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *