Vezi cu cine si-a petrecut Rihanna Sarbatorile de iarna

Frumoasa cantareata in varsta de 23 de ani si-a petrecut, ca in fiecare an, Sarbatorile in Barbados alaturi de familie. Aceasta a fost surprinsa de paparazzi pe plaja unde si-a petrecut ziua alaturi de fratele ei mai mic, Rajad.

Rihanna se afla intr-o forma de invidiat si s-a afisat cu un corp foarte bine lucrat care a fost pus in evidenta de un costum de baie din doua piese foarte colorat.

Bineinteles ca aceasta s-a aflat in centrul atentiei, dar s-a purtat natural atat in fata aparatelor de fotografiat ale paparazzilor, cat si printre fanii veniti sa o vada.

Aceasta este o vacanta binemeritata dupa ce a lansat single-ulul „Yo Da One” care se pare ca va depasi succesul piesei „We found Love”.

Noua ne place Rihanna nu numai pentru ca a ales sa isi petreaca vacanta alaturi de familie ca orice om obisnuit bucurandu-se de locurile unde a copilarit, ci si pentru ca doar in urma cu putin timp aceasta a fost surprisa folosind mijloacele de transport in comun pentru a se deplasa la unul dintre concertele pe care artista le-a sustinut in Londra.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *