Vezi colectia Simonei Semen „Heaven Inside” prezentata la Gala AVANPREMIERE

Dorinta obsesiva a omului de a regasi paradisul pierdut se traduce prin zbuciumul si cautarea permanenta a starii originare de liniste interioara 퍼스트 어벤져스 다운로드. Redescoperirea propriei spiritualitati impune renuntarea voita la lumea exterioara.

Creata in jurul ideii de metamorfoza, colectia asociaza atmosferei sumbre si gotice a filmului Corbul elemente austere de monahism picassa web album. Corbul este prin excelenta simbol al singuratatii, al izolarii voite a celui care s-a decis sa traiasca pe un plan superior. Pasare psihopompa, descoperitor al tainelor intunecimilor, corbul este, paradoxal, si simbol al sperantei, si mesager divin github source.

Siluetele dramatice, monahale, se definesc prin principiul contrastelor pozitive: transparenta – opacitate, lucios – mat, fluiditate – rigiditate, decupaje – ermetisme 엘시드 다운로드. Negrul  – mat sau stralucitor, culoarea renuntarii la desertaciunea lumii, dominanta in colectie – devine sinteza a tuturor culorilor. Neapartinand acestei lumi, albastrul, cea mai pura si imateriala dintre culori, aduce cu sine rezolvarea contradictiilor si alternantelor care ritmeaza colectia accentuata de rosu inchis, feminin, nocturn si tainic, reprezentand nu expresia, ci misterul vietii Psique download. Suma a razvratirilor si cautarilor interioare, colectia Heaven Inside, se contureaza prin prisma personalitatii controversate si excentrice a marchizei Luisa Casati – personaj ambivalent, care penduleaza intre un echilibru dinamic, reactiv si un echilibru monahal Rix Modern Gothic b Download.

Accesorii : BONE by Ioana Liliana Gheorghe

Pantofi: IL PASSO

Credit Foto: Miruna Minculescu FotografulTAU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *