Raluca Turcan: Tăriceanu a devenit avocatul corupției în spațiul public

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, susține că președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a devenit ”avocatul corupției în spațiul public” și ”a transformat a doua poziție în stat în platforma lansării de mahalagisme” 파워포인트 2010 다운로드.

Raluca Turcan cataloghează drept ”descalificantă” reacția lui Tăriceanu la adresa președintelui Klaus Iohannis.

”Toată țara poate vedea că domnul Tăriceanu a devenit avocatul corupției în spațiul public 갤럭시 s6 다운로드. Modul iresponsabil în care a reacționat arată că dl. Tăriceanu se teme foarte tare de acțiunea Justiției. Călin Popescu-Tăriceanu a inventat ‘statul paralel’ în România când de pe poziția de prim-ministru trimitea în secret bilețele roz cerând intervenții în actul de justiție Yara. Este regretabilă această involuție de discurs la domnul Tăriceanu, pentru care acum fostul primar Iohannis este văzut drept inactiv, în vreme ce, în 2007, un întreg guvern în frunte cu dl 바스켓볼 다이어리 다운로드. Tăriceanu a sărbătorit intrarea în UE la Sibiu. Dl. Tăriceanu a transformat a doua poziție în stat în platforma lansării de mahalagisme în spațiul public, o involuție de-a dreptul șocantă”, a menționat liberala, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES Download Big Bad Fox.

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, i-a transmis joi șefului statului, Klaus Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, că va lupta în continuare, împreună cu toți oamenii de bună credință, pentru “demantelarea ‘statului paralel'”, pentru aflarea adevărului despre mecanismele acestui sistem și a participanților la ”uzurparea” puterii desemnate democratic la alegeri Download Bad Moms.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *