7 cauze ale esecurilor amoroase

Viata in doi cunoaste diverse etape care ii fac pe cei doi sa-si dea seama daca sunt sau nu compatibili 대신증권 다운로드. Natura umana este foarte complexa si abia dupa ce trece o anumita perioada ne putem da seama daca intr-adevar suntem compatibili cu cel sau cea de langa noi Khcm. Astazi aducem in discutie 7 cauze ale escurilor amoroase, niste situatii prin care am trecut si noi sau cunoscuti de-ai nostri.

1 one ui. Nerespectarea promisiunilor, minciuna sau inselarea partenerului/partenerei. Toate aceste trei ipostaze sunt situatii care fac sa se piarda increderea si respectul pentru cel sau cea de langa noi 카트 라이더 핵 다운로드. Odata pierdute, nu mai este cale de intoarcere pentru ca sentimentul este de parca s-ar fi rupt vraja de la inceputuri.

2. Subminarea puterii de decizie a celuilalt partener 원고지 양식 다운로드. Aici avem de-a face cu ceea ce eu numesc tipul dictatorului, adica unul dintre parteneri, de cele mai multe ori cel de sex masculin, crede si doreste sa-si faca partenera sa creada ca totul este bine numai asa cum vede el lucrurile, iar in caz contrar inevitabil se isca certuri Download the DarkStar game. Dupa o scurta sau lunga rafuiala, deznodamantul este dezolant: cel slab cedeaza.

3. Izolarea. O parte dintre relatii sunt sortite esecului datorita incapatanarii de  a se rupe de societate, de prieteni, cunostinte pentru a trai un vis absurd de iubire Download 49 txt of Moonlight Sculptor. Dar iubirea nu inseamna izolare, doar traim in secolul XXI! Momentele in doi sunt importante intrucat cu ajutorul lor se cladeste relatia, insa si elementul social are o importanta deosebita 형광스킨 다운로드. Din felul in care partenerul nostru interactioneaza cu prietenii sau cunostintele noastre ne putem da seama de alte laturi ale personalitatii sale.

4 multiple links. Absenta autocunoasterii. Daca intr-un cuplu partenerii nu-si cunosc interesele, aspiratiile, nevoile, planurile de viitor, valorile sau preferintele, atunci relatia lor este sortita esecului 스토리 건배사 다운로드. Un cuplu are nevoie de comunicare, si practic neavand ce comunica sau la ce aspira, acea relatie cade in monotonie mai ales ca se zice ca dragostea nu dureaza mai mult de 2-3 ani.  Asadar, cand dragostea se duce nu raman decat respectul si planurile de viitor.

5. Gelozia excesiva. Cand iubesti gelozia este normala, mai ales inainte de a se concretiza relatia. Dar atunci cand deja formati un cuplu si va cunoasteti sentimentele, gelozia nu mai trebuie sa incolteasca pentru ca se presupune ca aveti incredere deplina unul in celalalt. Din pacate sunt oameni foarte anxiosi si circumspecti care nu mai au incredere nici in ei, daramite in cel sau cea de langa ei. O astfel de relatie este istovitoare pe plan psihologic.

6. Controlarea si manipularea partenerului. 2 metode de subjugare a partenerului cu diverse aplicatii: santaj emotional, amenintarea cu abandonul, restrictionarea anumitor libertati. Ingradirea partenerului nu este o atitudine normala, chiar si Constitutia ne confera drepturi si libertati!

7. Abuzul. Dominarea prin puterea fizica este una dintre cele mai inumane si deplorabile. Atat in viata de cuplu, cat si in cea sociala, neintelgerile trebuie tratate cu maturitate si cu forta ratiunii si a logosului. Da, un cuvant poate fi mai dureros decat o palma sau alta forma de violenta.

Daca si fosta ta relatie s-a terminat dintr-o cauza precum cele de mai sus, atunci primeste cuvintele noastre de apreciere pentru curajul demonstrat. Nicio femeie nu merita sa fie tratata cu superficialitate sau josnicie!

Ai mare grija de tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *