De Paste … fii mai bun!

Cand a fost ultima data cand ai vazut un copil cu zambetul pe buze 영어 오디오북 다운로드? Cand a fost ultima data cand ai intins o mana sa faci un bine? Cand a fost ultima data cand ai fost la un camin de copii? Mai jos, o buna prietena, Cristina Manda, ne impartaseste din sentimentele care au incercat-o cand a vizitat caminul de copii de la Valea Plopului gta4 eflc.


De obicei sarbatorile se apropie in varful picioarelor..anul acesta au debutat foarte tarziu, inauntru meu..in Joia Mare…si au facut-o in cel mai spectaculos si frumos mod 카카오톡 노란리본 다운로드.

Impreuna cu prieteni si colegi, am poposit pentru cateva ore la Valea Plopului. Ce este Valea Plopului? Un loc desprins din amintirile copilariei mele, un loc cu case ale bunicilor..cu copaci infloriti, dealuri verzi si bisericute pe varf de deal..un loc unde soarele mangaie, drumul nu este neted si orasul este foarte foarte departe 스케치업 2017 크랙 다운로드.

Valea Plopului este insa mai mult de atat: este un loc unde poti sa iti gasesti linistea, unde poti gasi zambete, bunatate si credinta.Este un asezamant infiintat de un preot, un loc daruit unui numar de 260 de copii – copii din familii dezbinate, mame cu nou-nascuti, copii orfani, tineri alungati din orfelinate, copii din familii sarace 송곳 만화 다운로드.

Cum arata Valea Plopului? Va spun ca este locul cel mai impresionant. Pentru ca acolo oamenii au valorile pe care orasul le- a inghititi, le-a depasit prin noile inventii si mode 신삼국지 드라마 다운로드. La Valea Plopului am vazut femei care ingrijesc copii care buy online propecia nu sunt ai lor si carora li se spune mama Download Asia Nooks. Am vazut copilasi care respecta postul ..care au haine de biserica de care au grija..care isi spun rugaciunile cu vocile lor de ingeri..si care nu stiu foarte multe din lucrurile la care noi suntem conectati..dar au lucruri mult mai importante in viata lor:au acoperisul deasupra capului, oameni care ii viziteaza, preoti care ii ingrijesc si o multime de mame care roiesc in jurul lor., mersul la biserica, sarbatorile si jocurile lor.Au un loc care poate nu este construit dupa standarde europene, unde nu exista trenduri, ambitii si rautati..dar este un loc unde exista credinta 오렌지캬라멜 다운로드. si unde puterea si bunatatea oamenilor a creat o lume aparte:o lume a copilariei uitate, care poate mai traieste in noi, o lume care demonstreaza ca bunatatea oamenilor exista si poate crea locuri minunate wow.js 다운로드.

Am privit casele de la Valea Plopului cu lacrimi in ochi si cu dorinta sa ma intorc acolo pentru mai mult decat cateva ore..Mi-am dorit sa imi aduc aminte de ei de fiecare data cand ambitiile mele depasesc realitatea celor din jur 유니버스 샌드 박스 2 다운로드. De fiecare data cand zerourile lucrurilor pe care mi le doresc depasesc un numar decent. De fiecare data cand ma supar pentru lucruri marunte, cand ma enervez pentru lucruri stupide sau cand uit sa apreciez ce am si ce norocoasa sunt pentru oamenii pe care ii am in jurul meu.

Asa a inceput pentru mine Pastele anul acesta..Am simtit ca se apropie o sarbatoare si m-am hotarat in al 12 lea ceas sa ma concentrez pe traditiile si obiceiurile de Paste..sa simt lumina, caldura si bucuria Pastelui dincolo de urarile pe care le primesc sau le fac.

Paste Fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *