Concepţiile privind relaţiile intime dintre bărbaţi şi femei spulberate

Un studiu realizat de un grup academic de la Universitatea Harvard răstoarnă vechiile concepţii privind relaţiile intime dintre bărbaţi şi femei 포켓몬go 다운로드.

Studiul arată că şi bărbaţii simulează orgasmul, nu numai femeile, iar motivele ţin de cât de dedicaţi sunt aceştia relaţiilor pe care le au, informează dailymail.co.uk 가장 보통의연애 다운로드.

Profesorul de urologie Abraham Morgentaler a publicat în noua sa carte, „De ce bărbaţii simulează: Adevărul complet neaşteptat”, mai multe istorisiri ale unor bărbaţi care au mărturisit că au simulat orgasmul 만능 영어사전 다운로드.

Morgentaler a susţinut că marea surpriză pentru el nu a reprezentat-o faptul că bărbaţii simulează orgasmul, ci motivele pentru care fac acest lucru Tell me what mp3 download. „Marea surpriză pentru mine atunci când am început să studiez acest aspect, acum 25 de ani, a fost că, atunci când un bărbat se află într-o relaţie, pare să ţină mai mult la partener decât la el însuşi”, a declarat Morgentaler movie New World.

„Pentru fiecare bărbat care se poartă urât cu o femeie, eu pot da alte exemple de 10 bărbaţi care sunt dedicaţi şi loiali şi fac tot posibilul pentru a fi un partener de nădejde”, a mai precizat profesorul 고질라 킹오브몬스터 다운로드.

Un alt studiu recent, realizat de Universitatea din Kansas, a arătat că 70% dintre femei şi 30% dintre bărbaţi au recunoscut simularea orgasmelor java spring 엑셀 다운로드.

 

 

Sursa generic levitra no prescription uk articol: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *