FCB Bucharest şi NIVEA MEN ne provoacă “să dăm bărbaţilor cadouri bărbăteşti”

FCB Bucharest lansează pentru prima oară în România o campanie cu executii in format .gif în scopul promovării unui brand Titon Forest pattern. Campania “Bărbaţii şi cadourile neinspirate” îşi propune să aducă în atenţia consumatorilor cadourile de sărbători destinate bărbaţilor, special create de NIVEA MEN clonezilla 다운로드.

Conceptul creativ al campaniei a fost generat pornind de la insight-ul că este o adevărată provocare să faci bărbaţilor cadouri masculine, de care să se bucure şi care să le fie de folos 아래한글 뷰어 2010 다운로드. Aflaţi în situaţia de a primi un cadou neinspirat, bărbaţii devin creativi şi găsesc cadoului o utilitate uneori de-a dreptul hilară.

Astfel, prin intermediul campaniei “Bărbaţii şi cadourile neinspirate”, FCB Bucharest expune o serie de situaţii amuzante în care sunt surprinşi bărbaţii ce primesc un cadou nepotrivit, transformate ulterior în execuţii de tip .gif video from Chrome.


“Gif-urile sunt pastile de entertainment cu umor comprimat bible audio. Pentru mediul digital, gif-urile sunt ca one-liner-ele din stand-up comedy. Uşor de difuzat, uşor de împărţit şi, nu în ultimă instanţă, uşor de făcut wpf 파일 다운로드. În plus, nu a mai făcut nimeni o campanie de gif-uri pe la noi şi din câte am văzut până acum, lumea le-a primit chiar foarte bine”, spune Claudiu Dobriţă, Director de Creaţie FCB Bucharest StarCraft 2 map.

Campania promovează pachetele de sărbători dedicate bărbaţilor de la NIVEA MEN ca fiind cea mai potrivită idee de cadou pentru o persoană de sex masculin 가디언즈 오브 갤럭시2 자막 다운로드.

Campania este activă până de Crăciun, în mediul online, pe cele mai populare website-uri cu target masculin din România, pe TV, pe paginile de Facebook ale partenerilor şi pe platforma Youtube 유진표 천년지기 다운로드.

Puteţi vizualiza întreaga serie de gif-uri pe pagina dedicată campaniei, implementată pe niveamen.ro.

Echipa care a lucrat pentru această campanie:
Din partea FCB Bucharest: Claudiu Dobrita – Director de Creatie, Alex Hariga – Head of Digital, Olivia Spanu – Copywriter, Loreta Isac – Art Director, Rares Gall – Junior Copywriter, Serban Chitu – Digital Art Director, Ana Maria Oila – Client Service Director, Miruna Macsoda – Group Account Manager, Alexandra Albu – Account Executive 네이버 나눔폰트 다운로드.
Din partea Beiersdorf România: Daniela Craciun – Local Digital Manager, Carmen Cosoi – Brand Manager NIVEA MEN, Alina Radu – Director Marketing.
Cu sprijinul şi colaborarea: Ionut Florin Negrila – regie şi post-producţie, Republika Interactive – partener implementare, MEC Global – partener media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *